- Форум
 - По малко от всичко
 - Информационни технологии
 - Проблем с компютър

Ами, ако проблемите са от 2г. , то без да съм ти искала конфигурацията, може да се преположи, че вече не е пригоден за утежнените уеб страници.
По този повод - сложи си изрязаната win7 версия, chrome, adblocker и може по-леикично да стане.
За рестартирането - пробвай първо да изчистиш кутията.
Междувременно, я дай детайли каква ти е конфигурацията, каква ти е операционната система, какъв браузер ползваш, на каква температура ти работят процесора и видео картата ( това е важно )
Също, направило ли ти е впечатление при какви обствоятелства се рестартира, напримерно ако затормозяваш машината с някаква по-тежка графика , гледаш филм, играеш игра, и т.н.
Добра идея е просто да го занесеш при някой от кварталните ИТ магазини, там да ти го погледнат, преинсталират, пооправят и да ти кажат дали някой компонент може да се замени или подсили, или машината ти е за смяна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Дете, падаш ми в очите.
XP се слага на слаби машини, защото по нищо не отстъпва на седмицата, Хром е толкова зле, че дори да реши някой да направи по-скапан бразузър, ще му е невъзможно. Слага Опера и спира показването на имидж файловете и въобще не му е нужно адблокър, който товари не по-малко от рекламите.
Не знаех за операта, не съм ползвала почти. У нас имам една машина с ХР и хром + адблокър и си върви добре, със пентиум 4ка, малко рам, слабо видео.
А за седмицата, щото като им кажеш на хората да се върнат на ХР, се дърпат.
@Юлиян, вярно ли си на 14, не те ли шляпат вашите, като удряш по нещо, което са ти купили ( вероятно )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...