.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    На колко години си ?
    В колко си лягаш и в колко ставаш (Пон до Петък и уикенда) ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    На колко години си ?
    В колко си лягаш и в колко ставаш (Пон до Петък и уикенда) ?
    На 17 съм, нямам режим, не излизам изобщо. Понякога преигравам(стоя по 20 часа) и чак тогава мога да спя горе-долу добре. Ето вчера например стоях около 17 часа и заспах трудно но спах добре. Когато си затворя очите не мога да спра да мисля за неща и точно за това не мога да заспя... вчера си легнах в 4, днеска станах в 3. Предполагам че сега трябва да стоя до 7 сутринта....
    Последно редактирано от FemaleEyes : 04-03-2015 на 13:01

Супер фен Аватара на tochko
    Ако искаш да спиш като хората намали игрите и излизай навън. Не се изненадвам защото се сещам за много геймъри със същия проблем като теб.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    На 17 съм, нямам режим, не излизам изобщо. Понякога преигравам(стоя по 20 часа) и чак тогава мога да спя горе-долу добре. Ето вчера например стоях около 17 часа и заспах трудно но спах добре. Когато си затворя очите не мога да спра да мисля за неща и точно за това не мога да заспя... вчера си легнах в 4, днеска станах в 3. Предполагам че сега трябва да стоя до 7 сутринта....
    Ти така като си гледаш отговора, не ти ли прави впечатлението, защо не спиш. Ако имаш затруднения с забелязването.
    Та, намали игрите, играй по по малко макс. 5 часа на ден и се опитвай все повечко и повечко да излизаш на вън. Практикуването на някакъв спорт е почти задължително, защото така ще си изразходиш физическата енергия, която ще ти увели шанса на заспиване с над 74%.
    Когато си легнеш след като си играл дълго време игри си възбуден затова и имаш затруднения с бързото заспиване. Затова е добре да играеш макс по 5 часа на ден ако можеш и по малко.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Ти така като си гледаш отговора, не ти ли прави впечатлението, защо не спиш. Ако имаш затруднения с забелязването.
    Та, намали игрите, играй по по малко макс. 5 часа на ден и се опитвай все повечко и повечко да излизаш на вън. Практикуването на някакъв спорт е почти задължително, защото така ще си изразходиш физическата енергия, която ще ти увели шанса на заспиване с над 74%.
    Когато си легнеш след като си играл дълго време игри си възбуден затова и имаш затруднения с бързото заспиване. Затова е добре да играеш макс по 5 часа на ден ако можеш и по малко.
    Всички ми казват че трябва да израсходвам енергия... накрая ще ме направите да правя цял ден лицеви опори и коремни преси докато не се изпотя яко и ме заболи всичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си