.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тревата вреди ли в секса?!

Здравейте. На 18 съм и наскоро изкочи 1 проблем.
    Имам приятелка на 20 и си е доста сексапилна ходим вече близо 6 месеца но от 2/3 месеца насам усетих 1 проблем.
    Целувки туй унуй така и така знаете как и идва момент малкия пораснал да влезе в хралупата. Всичко е Ок до 2/3 тек но след като свърша 3тия път ( да речем час и половина до 3-тия тек) и не ми става след това . в смисъл не съм чак толкова възбуден. преди тези 2/3 месеца стигах до 5/6 но съм си редовен пушач на трева близо 2 години . запознат съм съм тревата и ефектите , не съм от тези дет пушат каквото им дойде. Но има вероятност за увреждане на тестисите. Въпроса ми е според вас издръжливостта или не знам как да го нарека тоя проблем се дължи на тревата или на това че не експериментираме нови неща с приятелката ми ... също така да отбележа че правим секс към 4/5 пъти в седмицата.
    Може да ви звучи нелепо . но някой ако знае дали всичко това се дължи на тревата и трябва да е спра да пише.

Мега фен Аватара на 102
    прехвърли тревата към нея
    няма да съжаляваш

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от rascal_ Виж мнението
    Имам приятелка на 20 и си е доста сексапилна
    Това преди или след като се напушиш го мислиш ?

добре, аз ви питам съвсем сериозно . когато и да го правим никога не съм бил НАПУШЕН. не знам какво става , не знам дали тва се случва защото не сменяме често позициите и няма разнообразие или до някаква степен това може да е от тревата.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    До колкото съм информирана, евентуално увреждане на тестисите може да се получи, ако пушиш и семките. Предполагам, че и да е така обаче, би трябвало да се отразява в плодовитостта на спермата, а не в броя свършвания. Едва ли е от тревата, не се шашкай.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    прехвърли тревата към нея
    няма да съжаляваш
    +

добре, дори да не е от това ... защо се получава това ? Почвам малко по малко да се шашкам какво ми става.

Повече от фен Аватара на MaCetY
    3-4 тека ...час и половина секс какво очакваш? Но толкоз секс да не е бил някакъв ефект от напушването, да си халюцинирал ?

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    3-4 тека ...час и половина секс какво очакваш? Но толкоз секс да не е бил някакъв ефект от напушването, да си халюцинирал ?
    +++

чак халюцинирал не .. но по принцип съм издържал към 3/4 часа ... и за това се притеснявам защо сега след определ брой текове и го няма това желание като преди е било примерно. и стига сте се ебавали за тревата

Повече от фен Аватара на MaCetY
    чак халюцинирал не .. но по принцип съм издържал към 3/4 часа ... и за това се притеснявам защо сега след определ брой текове и го няма това желание като преди е било примерно. и стига сте се ебавали за тревата
    Май няма да е само трева ...

Нищо чудно че само тъпаци пушат трева...ама ти си мега тъпак направо.

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И аз да съм мъж след третия тек ще заспя сигурно, не дa се чудя що не ми става

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Директно се завивам през глава, пък ако иска да изнасилва труп :д

Авторът е привикнал към приятелката си, и е нормално да има спад, колкото и да е яка, и колкото и да те стимулира.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

СЛОЧАЕНОСТ, НЕ МИСЛИА !

Супер фен Аватара на Юлиян
    我不知道小草是否损坏不能回答

Не знам за тревата, но похвално за самопризнанията ти в мрежата. Осъзнаваш, че IP-то лесно може да се вземе с програма, а ако някой има правомощията взима IP-то от админа, минава през интернет доставчика ти и после ще водите един разговор за това, кой ти я продава. Не, че някой ще се захване да го прави, като знам колко са работливи полицайте и все пак не е препоръчително.
    До колкото ми е направило впечатление тревата не се отразява на издръжливоста и желанието. Да прави те по-освободен, но не ми е направило впечатление да има отрицателни ефекти спрямо секса и представянето на мъжа. Дори и да влиае на, както се изрази "на тестисите", това няма общо с представянето ти. Единственото увреждане в тази насока би могло да бъде на качеството на спермата ти.
    А за това, че го правите по 3 пъти на ден по 4/5 дни в седмицата. Ми направи си сметките. Не си фабрика. Да в началото е супер. Нов партньор, всичко е ново и интересно с него. Желаете се, искате да пробвате това онова и винаги в началото е като при маратон. След време всичко се изтърква, омръзва, желанието намалява, ако не прилагате трикчета и нови неща (ако правите просто стандартен секс, без да се стараете да се погрижите качествено за другия). Не може да го правите по 15 пъти в седмицата и да искаш винаги да ти е интересно, желанието да е на макс и да не се изморяваш. Съвсем нормално си е и според мен няма какво да се притесняваш. И имай в предвид, че между всеки "тек" се изисква почивка, ако искаш всичко да върви по мед и масло. Отиди до тоалетна, пий малко вода, презареди батерийте и хайде пак, но юруш не става.
    И все пак се постарай да спреш тревата. Не смятам, че ти е нуждна и, че не можеш без нея. Представи си до какво може да те доведе в бъдеще: импотентност, изгнили зъби, шанс да имаш дете с увреждания ( и да дори и да си далеч от мисълта да ставаш бъща все някога ще се случи, а ако не се случи ще го желаеш)...възможности много. Колкото и добри черти да има тревата и да се води лечебна и каква ли не, толкова и лоши. Ти си решаваш, а аз само давам съвет.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не

Е много ясно, че тревата вреди, добро утро.

Но едва ли това е причината за описания от теб "проблем". Просто едни жени провокират и дървят повече от други, всичко е наред, спокойно.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Zyra Виж мнението
    Осъзнаваш, че IP-то лесно може да се вземе с програма, а ако някой има правомощията взима IP-то от админа, минава през интернет доставчика ти и после ще водите един разговор за това, кой ти я продава.
    доообре
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Zyra Виж мнението
    Не знам за тревата, но похвално за самопризнанията ти в мрежата. Осъзнаваш, че IP-то лесно може да се вземе с програма, а ако някой има правомощията взима IP-то от админа, минава през интернет доставчика ти и после ще водите един разговор за това, кой ти я продава. Не, че някой ще се захване да го прави, като знам колко са работливи полицайте и все пак не е препоръчително.
    ip архитектите във форума strike-ват :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Пловдив
    Всичко е Ок до 2/3 тек но след като свърша 3тия път ( да речем час и половина до 3-тия тек) и не ми става след това . в смисъл не съм чак толкова възбуден. преди тези 2/3 месеца стигах до 5/6 но съм си редовен пушач на трева близо 2 години.
    Нормално е това.
    На 14 ми ставаше от вятъра, тъй че очаквай по-трудна да стане възбудата през следващите години.
    Казаха ти по горе, че с 1 човек се свиква с времето, това е така.
    Скарайте се мощно да видиш след тва секс, ще опознаеш друга част от човека и за няколко месеца ще се върне желанието отново.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ip архитектите във форума strike-ват :д
    Мани, ще следи IP-та а у, админи, полицаи, гомна от куче, страшна работа...

Повече от фен Аватара на analgin
    добре, аз ви питам съвсем сериозно . когато и да го правим никога не съм бил НАПУШЕН.
    това даже не мога да си го представя да си активен пушач на марихуана и да не си пробвал напушен, много губиш напълно сериозно ти говоря, изключително силно усещане и просто е адското удоволствие и спокойно , тревата не е причината да ти става по-трудно

StNikola
    Guest
    Не знам какви сте вие с тая трева, но аз съм пробвал 2 пъти напушен и направо не мога да си държа очите отворени след като свърша. За какви 3-4-5-10 тека ми приказвате тука не знам. Другото е какво точно имате за напушване че знам едни дето си мислят че са се напушили от една цигара с 50% тютюн вътре.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Ако беше мъж, щеше да знаеш, че ние предпочитаме да заспим след първия, но търпим заради вас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си