.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Я па си мислА, че по време на изневяра единственото нещо, дето ти минава през някъде , не е мисъл...
    Само аз ли си мисля, че дори тая изневяра да се беше случила на парти както с бившата ми, момичето има 2 мин почивка от целуване за да се сети, че си има гадже и евентуално да реши може ли или не може без гаджето си, щото извинявай ма след като са ти го наврели после да се сетиш, че обичаш приятеля си и секса с него повече те кефи... ддз туу уиърд

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    И според мен трябва да се разделиш с нея. Предала те е, лъгала те е, а сега ти замазва очите с някви манипулативни емоционални оправдания. Ако останете заедно, тепърва ще се карате, (само)обвинявате и въобще ще се измъчвате взаимно. Ясно, че много сте свикнали един с друг, има силна привързаност помежду ви и ще си липсвате, но раздялата е най-правилният ход, ако искаш да си запазиш самоуважението и психиката.

И един съвет от мен - не прави твърде много за жените в живота си, в повечето случаи не го заслужават, нито оценяват.
    Със всичко съм съгласна, само с последния ред - не напълно. Има жени, които заслужават и оценяват това, което правиш за тях. Въпроса е сам да ги разграничаваш (не само жените), а не да пълниш от пусто в празно веднъж и когато въпросната окъка (да не кажем направо осере) работата, да започнеш да мразиш жените покрай себе си и да не даваш никакъв шанс на никоя. Имам предвид - за кратките си 18 разбрах, че не трябва да подхождаш въобще преднамерено (дори не знам дали думата е особено подходяща, твърде ми се спи, за да мисля особено добре) спрямо хората, защото може да се изненадаш. Къде приятно, къде не точно, но все го има шанса.
    Въпреки всичко, обаче, и аз не бих простила изневяра, да не се счита така, сякаш бих могла.

Я па си мислА, че по време на изневяра единственото нещо, дето ти минава през някъде , не е мисъл...
    +1

Да,ама не и е пукало. Смисъл. Ако толкова много и дремеше на тъпата путка, едва ли щеше да си легне с друг, ама да лъже и маже пред гаджето си. Факта,че е имала време да мисли, само показва, че не заслужава и прошка, за 2ри шанс да не говорим. Е заради такива жени, всички ни слагат под общ знаменател. Мерси. Аз си мисля с главата , не с междукрачието.
    То тва е въпрос на себеуважение и е скъпо нещо, което не подхожда на еФтини коври.

Цитирай Първоначално написано от FriskyQT Виж мнението
    Само аз ли си мисля, че дори тая изневяра да се беше случила на парти както с бившата ми, момичето има 2 мин почивка от целуване за да се сети, че си има гадже и евентуално да реши може ли или не може без гаджето си, щото извинявай ма след като са ти го наврели после да се сетиш, че обичаш приятеля си и секса с него повече те кефи... ддз туу уиърд
    И като не вижда/разбира с кого се чука, щото е твърде пияна/друсана и вижда дракони, пак ли има две минути да размисли? Пък и нали знаеш, че алкохола отпуска и дава кураж, съответно пак не мислиш, както би мислил трезво? Партитата не са оправдание - да, НО и две минути не са достатъчно време, за да разсъдиш правилно, особено като си се правил компот, мармалад и Капитан Планета в едно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си