- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра..........
Само аз ли си мисля, че дори тая изневяра да се беше случила на парти както с бившата ми, момичето има 2 мин почивка от целуване за да се сети, че си има гадже и евентуално да реши може ли или не може без гаджето си, щото извинявай ма след като са ти го наврели после да се сетиш, че обичаш приятеля си и секса с него повече те кефи... ддзтуу уиърд
Със всичко съм съгласна, само с последния ред - не напълно. Има жени, които заслужават и оценяват това, което правиш за тях. Въпроса е сам да ги разграничаваш (не само жените), а не да пълниш от пусто в празно веднъж и когато въпросната окъка (да не кажем направо осере) работата, да започнеш да мразиш жените покрай себе си и да не даваш никакъв шанс на никоя. Имам предвид - за кратките си 18 разбрах, че не трябва да подхождаш въобще преднамерено (дори не знам дали думата е особено подходяща, твърде ми се спи, за да мисля особено добре) спрямо хората, защото може да се изненадаш. Къде приятно, къде не точно, но все го има шанса.
Въпреки всичко, обаче, и аз не бих простила изневяра, да не се счита така, сякаш бих могла.
+1
То тва е въпрос на себеуважение и е скъпо нещо, което не подхожда на еФтини коври.
И като не вижда/разбира с кого се чука, щото е твърде пияна/друсана и вижда дракони, пак ли има две минути да размисли? Пък и нали знаеш, че алкохола отпуска и дава кураж, съответно пак не мислиш, както би мислил трезво? Партитата не са оправдание - да, НО и две минути не са достатъчно време, за да разсъдиш правилно, особено като си се правил компот, мармалад и Капитан Планета в едно.