.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Еее тая пак за един минет ся.Ште ти хареса ште видиш все едно се целувате
    Е това ме уби, все едно се целувате вика
    Нищо общо няма едното, с другото.
    по темата: Свирката не е нищо лошо, даже напротив, но да те кара да правиш каквото и да било против волята ти, и да те заплашва, че иначе ще те зареже, по-добре ти му набий шута, такива като него или са недорасли, или са си по принцип боклуци.

Ако те обичаше, нямаше да прави проблем за 1 свирка...

Повече от фен Аватара на obicham69
    Цитирай Първоначално написано от MoonPrincess Виж мнението
    Здравейте скоро станах гадже с едно момче...
    Проблема ми е,че той иска свирка а аз не мога просто ми е гадно.Аз обичам нежния секс с целувки и такива неща просто не мога така.Той ме "заплаши",че ако не му направя ще ме зареже.Дайте ми съвет какво да направя?!
    това че е готов да те зареже защото не му правиш свирки говори че на него въобще не му пука за теб

от друга страна не мога да повярвам че има толкова задръстени момичета като теб на които да им е неприятно да правят свирки, в кой век живееш?

принцесо никога няма да може да си хванеш гадже задълго

Явно много си избързала с човека, от скоро сте гаджета пък вече и секс правите. С възрастта ще поумннеш и няма да си позволяваш такива своеволия.Аз бих ти казал да не правиш нищо ,което не ти харесва.Самата свирка много променя твоето Днк .той използва принуда спрямо теб, значи не му пука за теб
    Но ти сама си избираш.

Момичета ,които се ценят само ,ако чуят една такава заплаха и веднага зарязват гаджето.з0то няма смисъл да се превръщат в жертва.
    Последно редактирано от tonybadams : 04-08-2015 на 13:25

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от tonybadams Виж мнението
    Самата свирка много променя твоето Днк
    Ох, ти си някакъв мега спрял трол в целия интернет, я сега обясни научно как свирката променя твоето днк
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на obicham69
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ... я сега обясни научно как свирката променя твоето днк
    Е как? Не знаеш ли? Едно момиче като прави свирка, ако без да иска глътне сперма, която съдържа мъжко ДНК може да и се промени собственоото ДНК и да и порастнат брада и мустаци

това е само ако без да иска глътне, ако гълта нарочно няма опасност

Мега фен Аватара на draid
    Здравейте скоро станах гадже с едно момче...
    Проблема ми е,че той иска свирка а аз не мога просто ми е гадно.Аз обичам нежния секс с целувки и такива неща просто не мога така.Той ме "заплаши",че ако не му направя ще ме зареже.Дайте ми съвет какво да направя?!
    Принципно не си права да не му доставяш това удоволствие, ако той от своя страна се грижи за твоето. Все пак в конкретният случай бих ти препоръчал най-очевидното и правилно нещо. Зарежи го.

Супер фен Аватара на sladura89
    Проблема ми е,че той иска свирка а аз не мога просто ми е гадно.
    Е все пак секса не е за гнусливите, а ако се притесняваш, че няма да го направиш както трябва кажи му, че нямаш опит, питай го как му харесва и ще се научиш! Все едно някоя мацка да иска да я лижа и аз да и откажа, ще излезе, че ме е гнус от нея, а и аз нямам проблем с това при добра хигиена!

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Не знам защо нежният секс автоматично изключва свирка? Той сексът може да си е нежен и с орални ласки.
    +1

Цитирай Първоначално написано от obicham69 Виж мнението
    Е как? Не знаеш ли? Едно момиче като прави свирка, ако без да иска глътне сперма, която съдържа мъжко ДНК може да и се промени собственоото ДНК и да и порастнат брада и мустаци

това е само ако без да иска глътне, ако гълта нарочно няма опасност
    Е то сигурно Кончита Вурст е прихванал именно от това заболяване!

Еми ако не го направя добре...
    Ти го лапни пък нека не можеш... хехе
    бой, йебанье и чалга

Няма по-нормално нещо от това жената да иска да направи свирка на мъжа, както ние обичаме да ви лижем. Това действа дори по-възбуждащо на този който го прави, така че който има подобни прегради нещо не му е наред. Усетя ли, че жена се дърпа за такова нещо бягам надалеч. Веднъж така една девойка ми се 'слага' и като ми изцепи в един разговор, че да прави свирка за нея е жертва и е голяма рядкост и после се чуди защо съм я избегнал...ако аз и отказвам френска дали няма да тръгне да се жалва по форумите?

Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Няма по-нормално нещо от това жената да иска да направи свирка на мъжа, както ние обичаме да ви лижем. Това действа дори по-възбуждащо на този който го прави, така че който има подобни прегради нещо не му е наред. Усетя ли, че жена се дърпа за такова нещо бягам надалеч. Веднъж така една девойка ми се 'слага' и като ми изцепи в един разговор, че да прави свирка за нея е жертва и е голяма рядкост и после се чуди защо съм я избегнал...ако аз и отказвам френска дали няма да тръгне да се жалва по форумите?
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си