.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Leistungsklasse

Hybrid View

Супер фен Аватара на tireheb
    изобщо не се занимавай с глупости, нема никва разлика между нормален немски и "лайстунга", освен че ше те учат как да правиш tortendiagramm и куп други неща, които след първия ми пример предполагам сама ше се сетиш колко биха ти били полезни

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    изобщо не се занимавай с глупости, нема никва разлика между нормален немски и "лайстунга", освен че ше те учат как да правиш tortendiagramm и куп други неща, които след първия ми пример предполагам сама ше се сетиш колко биха ти били полезни
    Това донякъде важи за Лайстунгите в "провинцията", но по никакъв начин за този в Първа немска, там учат по немска програма и т.н., което е безумно полезно.

Иначе те учат да си построяваш мисълта и да защитаваш теза с ясно изграден аргумент - макар и по супер банални теми, които накрая вече знаеш наизуст - което определено е необходимо на една камара хора. И все пак накрая получаваш едно сетификатче, което ти спестява време и пари за ТестДаф.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И все пак накрая получаваш едно сетификатче, което ти спестява време и пари за ТестДаф.
    тъй де, тва ти е играта
    демек тоо лайстунг има смисъл само и единствено ако ше учиш в германия
    и то не шото знаеш повече немски, ми щото имаш листче

тъй де, тва за от провинцията, иначе не знам : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си