Първоначално написано от
therichbitch
Там ли си учил? Не си => свободен си да не даваш малко или много необективни оценки. Няма да оборвам тезата ти, но е глупаво да даваш категорични мнения, без да можеш да ги защитиш от първа ръка. Сигурно имаш познати, приятели в НЕГ, всички имаме познати някъде, някои от нас- родители, които са инженери и могат да ти кажат, че въпреки протоколите, които пишете и мрънкате как в другите университети всичко емн лежерно, пародията в учебния ви процес не е по- малка към днешна дата. Това важи за всички университети, кога преди ще те пуснат с 3,20 да подушиш даже аудиторията? А клишираното "то излизането при нас е трудно" просто не е вярно. Имам си мнение, формирано от достатъчно меродавни източници, но никога не съм го натяквала предвид факта, че все пак не аз съм била там. Бъди така добър и вземи пример.
За да бъда напълно обективна, трябва да спомена, че мнението на пантерата също е достатъчно субективно и може би за някои ще дойде заблуждаващо. Според нейните критерии е спукване, според това, което е чула от приятели, но поне беше коментар, а не поредния опит за контриране на чуждото мнение, наистина смърди от километри какво правиш с всеки си пост.