Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
Там ли си учил? Не си => свободен си да не даваш малко или много необективни оценки. Няма да оборвам тезата ти, но е глупаво да даваш категорични мнения, без да можеш да ги защитиш от първа ръка. Сигурно имаш познати, приятели в НЕГ, всички имаме познати някъде, някои от нас- родители, които са инженери и могат да ти кажат, че въпреки протоколите, които пишете и мрънкате как в другите университети всичко емн лежерно, пародията в учебния ви процес не е по- малка към днешна дата. Това важи за всички университети, кога преди ще те пуснат с 3,20 да подушиш даже аудиторията? А клишираното "то излизането при нас е трудно" просто не е вярно. Имам си мнение, формирано от достатъчно меродавни източници, но никога не съм го натяквала предвид факта, че все пак не аз съм била там. Бъди така добър и вземи пример.
За да бъда напълно обективна, трябва да спомена, че мнението на пантерата също е достатъчно субективно и може би за някои ще дойде заблуждаващо. Според нейните критерии е спукване, според това, което е чула от приятели, но поне беше коментар, а не поредния опит за контриране на чуждото мнение, наистина смърди от километри какво правиш с всеки си пост.
Ами в интерес на истината хич не са необективни, но не ми се обсъжда тая тема. Изказвания от рода "там ще ти скъсат задника" са просто смешни, независимо за кое училище става въпрос или университет. Никога не съм казвал на който и да ме е питал дори за ТУ, а не са малко хората дори от тоя форум, че там няма как да завършиш. Обикновено отговора е "Понякога е трудно, но ако имаш мотивация и учиш не е проблем да завършиш с добри оценки" Никога не съм се оплаквал от протоколите, а и те далеч не са най-гадното в ТУ. Най-големият проблем там е отсъствията от лабораторни и винаги ще си остане това. Отделно никога не съм споменавал как в ТУ не е изтървана работата също и че всичко е ок. В ТУ в момента приемат с матура по БЕЛ, което за мен може да го измисли само някой идиот. Преди години за една бройка бях заминал за Англия за да докажа една теза на мой познат относно ученето. Ама вече ме напушва смях като някой почне да се оплаква как еди къде си много се учело и колко било трудно.