Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Напоследък се опитвам да комбинирам храните правилно - гледам да не ям месо и въглехидрати заедно, ама така едвам опирам до бавни въглехидрати. което си е кофти.
иначе аз ям цели яйца,при това много, ама май ще минавам на белтъци (продават ги в мажазините в кутия!) плюс едно яйце за вкус.
ти спирулина купи ли си, как я хапваш?
Спирулината я понасям единствено с гроздов сок, иначе ми се повръща от нея, честно.
Иначе за яйцата.. аз си ги правя на нещо като пастет (мачкам ги с вилицата) и им добавям и малко извара стават мега. <3

Гледам да ограничавам сладкото (този път наистина), гледам приема ми на въглехидратни храни да е в началото на деня и след това нещо по-лекичко. Ще се опитам и да не ям нищо след 19:00, което ще ми е трудно понеже заспивам доста късно доста често..

И понеже споменах за яйцата, че си ги намачквам.. предложете някакви други храни, които в пастетен (?!) вид ще са вкусни? Ниско въглехидратни ако може.

П.П. Понеже не обичам чист белтък, затова ги мачкам заедно с жълтъка (не повече от две) и така ми е вкусно. -.-