.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 156

Hybrid View

hercules, не те ли е срам, че си на възрастта на баща ми, а се подвизаваш във форуми пълни хлапетии? Oт както си тук, не си спрял да мрънкаш, че имаш дъщери. Никой не ти е виновен, че не си годен да направиш момче

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    hercules, не те ли е срам, че си на възрастта на баща ми, а се подвизаваш във форуми пълни хлапетии? Oт както си тук, не си спрял да мрънкаш, че имаш дъщери. Никой не ти е виновен, че не си годен да направиш момче
    Тук никъде не е упоменато на каква възраст трябва да са потребителите. Ти да не би да минаваш за хлапе, че имаш такива претенции. Аз не се подвизавам тук, а влизам от време на време, за разтуха. След като видях темата, която някой ми посочи, реших да успокоя малко Митко, защото съм минал по този път, а това че и жените вече се мислят за равни с мъжете, ще си остане проблем на нашето общество, докато все някога нещата си дойдат на място, и женският пол ще си знае мястото, а не да си вре носа, където не му е мястото.

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Тук никъде не е упоменато на каква възраст трябва да са потребителите.
    ДА, TEENPROBLEM, много интересно предимно на каква възраст трябва да се регистриралите се. Не казвам, че няма и много хора, които са минали тийн годините си вече, но те са тук от преди, не са се регистрирали тук на средна възраст.

И все пак, нека има и хора като теб, родени и отгледани от мъже.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    ДА, TEENPROBLEM, много интересно предимно на каква възраст трябва да се регистриралите се. Не казвам, че няма и много хора, които са минали тийн годините си вече, но те са тук от преди, не са се регистрирали тук на средна възраст.

И все пак, нека има и хора като теб, родени и отгледани от мъже.
    Те всички хора по света са се родили благодарение на мъжко семе. Кой ги е отгледал, или кой трябва да ги отгледа е друг въпрос, но става въпрос за хора, а не за жени. Дори и тук има такава тема "Вървяха хората, а след тях жените"!
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5-quot/page16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си