.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Banned Голям фен

Ал-Кайда не е ваш враг

Аль-Каида большой присоединиться к ним, и вы не пожалеете в любом случае терроризм завоюет мир и если вы из Аль-Каиды не убил бы

Аль-Каида не является нашим врагом, он враг Европы и Америки
    Аллах велик слава Богу .....
    Присоединяйтесь Аль-Каиды

Если вы не присоединиться будет Тарп основные последствия не вините меня, если вы терпите

Аллах Велик, Аллах Велик.

Ти си луд аз съм военен ходя по афганистан бия се с тия Ал-Кайда с Джихадисти ти казваш слава на Ал-Кайда а отиди там па да те види ме само като видиш какви престрелки стават на всякъде гранати ще си глътнеш езика на 100% нямаш и 18 години нали

Супер фен Аватара на Pug_306
    Тоз и той - ходил в Афганистан хахахха И двамата сте големи тролчета.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dimitar LM Виж мнението
    Ти си луд аз съм военен ходя по афганистан бия се с тия Ал-Кайда с Джихадисти ти казваш слава на Ал-Кайда а отиди там па да те види ме само като видиш какви престрелки стават на всякъде гранати ще си глътнеш езика на 100% нямаш и 18 години нали
    Ти не си уред как може да се биеш против Ал-Кайда а и аз съм против Европа и Америка

Америка защото е негърско депо
    А Европа защото се правят на велики

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Тоз и той - ходил в Афганистан хахахха И двамата сте големи тролчета.
    Нов вид Трол на хоризонта и той се казва Pug_306 а ела с мен в афганистан вие двамата с този ще се напикаете от страх

Супер фен Аватара на Pug_306
    Абе обитнико, казарма не си виждал от близо, идея си нямаш за какво иде реч, голям афганистанец стана. 200 талибана масова оргия да ти направят трол е майка ти, но не и аз.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    що за джихадист би си кръстил акаунта мопс?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    що за джихадист би си кръстил акаунта мопс?

какъв МОПС

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Martyyy2 Виж мнението
    какъв МОПС
    къде има мопс?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си