Първоначално написано от dreamwalker От една страна ти, от друга - golemiq_korab_minava, който е убеден, че съм му хакнала компютъра. Не знам кое е по-тъжно. Аре, от мен да мине - присъди и тази антинаграда на мен - нека да обера негативите на всички, след което да се радваме на слънчевия ден! Сделка? (:
Първоначално написано от M**** Аре, от мен да мине - присъди и тази антинаграда на мен - нека да обера негативите на всички, след което да се радваме на слънчевия ден! Сделка? (: няма да обираш нищо
Първоначално написано от M**** Аре, от мен да мине - присъди и тази антинаграда на мен - нека да обера негативите на всички, след което да се радваме на слънчевия ден! Сделка? (: Не, тук печели Кораба. Но няма да ти преча да се радваш на слънчевия ден.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Не, тук печели Кораба. Но няма да ти преча да се радваш на слънчевия ден. каза журито. пф :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava каза журито. пф :Д Как пишеш, не беше ли хакнат?
Първоначално написано от dreamwalker Как пишеш, не беше ли хакнат? ми ти си видяла каквото трябва, има си начини. ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ми ти си видяла каквото трябва, има си начини. ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ми ти си видяла каквото трябва, има си начини. ;д Нарича се хак на хакът
Първоначално написано от papugai Нарича се хак на хакът Не подкрепяй делюзиите. И Троя падна заради глупостта на Парис.
Първоначално написано от dreamwalker Как пишеш, не беше ли хакнат? Корабът е ментално хакнат. ;]
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar Корабът е ментално хакнат. ;] добре, ценностното творение на ЕС.
Първоначално написано от DarkTemplar Корабът е ментално хакнат. ;] Да, хакнах го ментално. МК-УЛТРА.
Първоначално написано от dreamwalker Да, хакнах го ментално. МК-УЛТРА. нищо не остава безнаказано
Първоначално написано от M**** Аре, от мен да мине - присъди и тази антинаграда на мен - нека да обера негативите на всички, след което да се радваме на слънчевия ден! Сделка? (: Какви негативи? Ти имаш само позитиви. Коментарите ти забавляват.
Правила