- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- доста по-голям е от мен.
Пазя си пространството - досега не съм трил съобщения от форума + се пазят и всички изходящи, та... 489. Още малко и нито ще мога да пращам, нито да получавам...Така че - внимателно, народе, пишете ми по същество!
![]()
Ако не на този свят, на другия :Д
Сега, мили хора - форумни дейци, ви оставям за неопределено време, че къщна работа ме чака... :/
Не отговори на въпроса.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Отговарям само пред един.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
баси, повръща ми се, селска работа. колко трябва да си низък, за да се занимаваш с подобни неща. да, направила съм тема за чичката да му се обяснявам в любов, щото иначе хипотетично, ако това беше вярно, нямаше да го направя, както трябва. първо, не съм такава жалкарка, второ, аз не изпитвам нужда да изразявам вербално чувствата си.
казваш, че столкваш, за да знаеш кой стои отсреща. е, мисля, че бях пределно ясна, че не ми допадаш и не желая да общувам с теб. бях в разрез със себе си, защото не съм грубиянка, но представи си каква лепка си/беше, за да се държа така.
и продължаваш да плетеш интригантско-клюкарско-провинциални теории. отвращавам се. това не е мъжко поведение.
добре, ще го питам него