- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- доста по-голям е от мен.
Както писах по-горе - може да съм всякакъв, но не разкривам споделена ми от друг лична информация (възможно е да правя най-общи намеци, но никога не споделям пред някой друг кой какво ми бил писал и т.н.).
Ива да ме извинява, но не съм споделил никаква нейна информация. Единствено пред две потребителки от този форум съм им писал, че Ива съм я имал като добавен абонат в скайп и, че тя ме е блокирала. Нищо повече.
Papugai, аз не знам нищо за теб, никой нищо не ми е писал за теб и не се интересувам от теб - нищо лично.
А на който му е интересно да чете още творчество от мен - ето тук.
Ех, много ви се връзвам и за лошо - лесно откликвам на провокации, но да отговоря:
Написал съм никой, защото от никой не съм получавал информация за теб - не са ми писали, не съм се и интересувал. Това е. Ива не ми е споделяла информация за теб, а малкото, което е споделила с мен, няма да го доверя на никой друг.
Само едно ми кажи и приключвам темата.
Тя хубави или лоши неща ти е писала за мен ?
и тя си върши работата в някои случаи
Бях чувала израза "слепец води слепеца", но чак сега разбирам какво означава.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не разбрираш.
Вкрайна сметка или в най-добрия случай можеш ЦеСеКарчРКе да завършиш със около 40 котки с които да живееш вярно няя ти доставят удовлствието да са *укаш с тях смс и твс е яариант поне няма да си толковс самотна. А след като си в две дръзки едновременно. То купи си балон и здраво си завържи врзката му около вратът ти че такива като тебе не тряя живеят)))))))))