.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 139 от общо 139
    Супер фен
    Както писах по-горе - може да съм всякакъв, но не разкривам споделена ми от друг лична информация (възможно е да правя най-общи намеци, но никога не споделям пред някой друг кой какво ми бил писал и т.н.).
    Ива да ме извинява, но не съм споделил никаква нейна информация. Единствено пред две потребителки от този форум съм им писал, че Ива съм я имал като добавен абонат в скайп и, че тя ме е блокирала. Нищо повече.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Както писах по-горе - може да съм всякакъв, но не разкривам споделена ми от друг лична информация (възможно е да правя най-общи намеци, но никога не споделям пред някой друг кой какво ми бил писал и т.н.).
    Ива да ме извинява, но не съм споделил никаква нейна информация. Единствено пред две потребителки от този форум съм им писал, че Ива съм я имал като добавен абонат в скайп и, че тя ме е блокирала. Нищо повече.
    Радвай се, че не те обвинява, че си ѝ хакнал компютъра.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    (възможно е да правя най-общи намеци
    Свързани с мен, а тя лъже, че не ти е казвала.

Единствено пред две потребителки от този форум съм им писал, че Ива съм я имал като добавен абонат в скайп и, че тя ме е блокирала.
    Вече не са само две.
    Последно редактирано от papugai : 04-19-2015 на 13:58

Супер фен
    Papugai, аз не знам нищо за теб, никой нищо не ми е писал за теб и не се интересувам от теб - нищо лично.

А на който му е интересно да чете още творчество от мен - ето тук.

Супер фен Аватара на Corb1225
    М, няма от какво да се притесняваш тогава. И аз съм го правил това. Призовавам Ива да те отблокира и да се разберете като големи хора. Тук стана някакво недоразумение явно.
    Как можах да вляза в сериозния ти тон??? Срам ме е от себе си .

Papugai, аз не знам нищо за теб, никой нищо не ми е писал за теб и не се интересувам от теб - нищо лично.
    Ива никой ли е вече за теб ?

А на който му е интересно да чете още творчество от мен - ето тук.
    То да не споделяш за себе си не е като да даваш линкове към места, в които си го правил

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ива никой ли е вече за теб ?

То да не споделяш за себе си не е като да даваш линкове към места, в които си го правил
    Ех, много ви се връзвам и за лошо - лесно откликвам на провокации, но да отговоря:
    Написал съм никой, защото от никой не съм получавал информация за теб - не са ми писали, не съм се и интересувал. Това е. Ива не ми е споделяла информация за теб, а малкото, което е споделила с мен, няма да го доверя на никой друг.

Само едно ми кажи и приключвам темата.
    Тя хубави или лоши неща ти е писала за мен ?

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Радвай се, че не те обвинява, че си ѝ хакнал компютъра.
    очаквай полицията

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    очаквай полицията
    Българската ли или... ?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

и тя си върши работата в някои случаи

Град
    Dreamland
    Бях чувала израза "слепец води слепеца", но чак сега разбирам какво означава.

Не разбрираш.

Вкрайна сметка или в най-добрия случай можеш ЦеСеКарчРКе да завършиш със около 40 котки с които да живееш вярно няя ти доставят удовлствието да са *укаш с тях смс и твс е яариант поне няма да си толковс самотна. А след като си в две дръзки едновременно. То купи си балон и здраво си завържи врзката му около вратът ти че такива като тебе не тряя живеят )))))))))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си