- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- днешните атеисти
Харитов.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
dreamwalker ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Какво прави Цвети?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
не съм я чувал скоро
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защо така, за византиец ли се е омъжила?
задаваше тъпи въпроси
Какви например?
Колко ангела се побират на върха на топлийка?
Замислял ли си се, че тези хора празнуват само защото им е весело да празнуват без причинаА и покрай тези празници валят пари.
Ариааа!![]()
сигурно защото са чалгари
сигурно, защото са управители на чалготеки.
ПП: тва чалгарите всеки празник го превръщат в чалга, кИфтета и гюбек (т,ва няма християнство, няма ислям, няма 3-ти март, братче)
от казаното исках да си проличи, че атеист, който се весели на религиозен празник си е чиста проба чалгар.
Ама то, това се знае за атеистите де, нямаше смисъл да го доказвам.
Последно редактирано от defender : 04-21-2015 на 13:20
ами това с хубавите очи на тигъра, множко ми дойде
ама пък щом си го видяла и говориш само за очите ясна работата.
аз ако бях жена и ако видя готин пич, нямаше да му говоря за очите, хихи
ами ти лявото или дясното очо му харесваш, защото при тигъра май се различават по грима, очната линия и екстеншъна на миглите
да, аз съм купидон
тигъра ше те направи една истинска европейска жена, демек по европейски ценности "безполово същество".
Стой далеч от мен.
ам, че аз ти пиша от другия край на България, колко по-далеч
Ти откъде знаеш, че съм в България и в кой край на България съм?
средния край, с южен изглед на терасата.