- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля, помогнете ми !
Здравейте! Аз съм момиче на 17, с приятеля ми сме заедно от година и 5 месеца. Той ми е първия, както и аз на него. Водим полов живот от 7 месеца. Моят проблем, от който много се депресирам е, че по време на половия акт не мога да усетя никакво удоволствие, усещам проникването и само толкова.. Когато го прави с пръсти първоначално е приятно но в последствие се получава чувството, че всеки момен ще се напишкам. Оттам ми става много неприятно и изчезва всякакво желание в мен.. Единсвено ми се получава стимулирането на клитора с пръсти или език..
Много Ви моля, посъветвайте ме нещо, защото се отчайвам и започвам да си мисля, че имам някакви проблеми..
Xa xa, естествено, че не с моя език.
Тогава проблем нямаш, щом друг се е навил да върши такава неблагодарна работа.
Гледах скоро едно бг аматьорско видео в xhamnster, много сладко момиче, но спокойно можеш да я замениш с гумена кукла и да не усетиш разлика.
Притесняваш ли се, има ли нещо, което те тревожи? Използвате ли контрацептив? Все си мисля, че няма как да правиш секс и да не изпитваш никакво удоволствие?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не .. не се притеснявам от нищо, всичко е както трябва. Именно за това се чудя какъв е проблема и реших да го споделя тук.
А овлажняваш ли се достатъчно?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да.
ако стимулирането с пръсти е било вагинално, това чувство, че всеки момент ще се напишкаш е сиг, защото ти е докосвал джи-точката, която е в горната част на влагалището, откъм страната на пикочния мехур, а при нейното стимулиране, освен вагинален се получава и скуирт оргазъм (женска еякулация), та при него е х-но изхвърляне на течност, но тая течност не е урина и точно това чувство е знак, че си напът да свършиш.. както при мъжете спермата и урината излизат от едно и също място, но не и по едно и също време, защото един вид, когато се случва едното, другото се блокира, така и при тоя вид женски оргазъм, даже при него се препоръчва да не си се изпишкала и нямам предвид да стискаш до болка, тва ест не е хубаво и като цяло при сексуална възбуда трудно можеш да се напишкаш... та следващия път се отпусни
а относно другите ти притеснения.. предполагам си имате желание за секс? ти казваш, че нямаш някакви странични тревоги, а момчето как е, ако той има, може това да влияе и първоначално е нормално да изпитваш само клиторен оргазъм, не се притеснявай, експериментирайте с различни пози, говорете си, напътствайте се, мисли за удоволствието по време на секс (смис ти може да нямаш странични проблеми, които да ти влияят, ама пак може да се разсейваш..) ии дишай през устата, дишането през носа по вр на секс не действа отпускащо
Последно редактирано от galaxy29 : 04-25-2015 на 17:08
Пипи, пиши повече в тоя раздел, хареесвам ти обясненията, някак надървящи са.
не им вярвам на френските ти учени, сори, а и дори да е вярно, какво от това, урина е, не е... нещо друго и изпитваш голям оргазъм, пък и за момчета е яко или по-скоро за тея, дето не са сексуално скучни
Какво означава разпрано или широко?
Бахти, горките раждали жени.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
има упражнения за стягане на вагиналните мускули за раздърпаните ;/
аре кажи ги беимало то... виждал съм извънземни ама няма...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пробвайте различни пози, препоръчвам заднаИмах същия проблем в началото, но после изчезна.