.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Аз с него няма да спя, поне не и докато е обвързан, поне не и докато не видя, че е сериозен с мен, но максимално ще се възползвам от близоста му, защото макар и да знам, че е "женкар" ми харесва да ме гали, да държи ръката ми и да ме целува, а и както казах седим по няколко минути гледайки се в очите с огромна усмивка и си мълчим и сякаш това ни е напълно достатъчно

Цитирай Първоначално написано от niq17 Виж мнението
    Аз с него няма да спя, поне не и докато е обвързан, поне не и докато не видя, че е сериозен с мен, но максимално ще се възползвам от близоста му, защото макар и да знам, че е "женкар" ми харесва да ме гали, да държи ръката ми и да ме целува, а и както казах седим по няколко минути гледайки се в очите с огромна усмивка и си мълчим и сякаш това ни е напълно достатъчно
    Това не е ли изневяра от негова страна според теб?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от niq17 Виж мнението
    Кой е кучето в случая - този, който яде баницата или този, който му я дава?

Точно заради такива момичета като теб има такива нещастници като него. Ако го отрежеш остро и му кажеш в очите, че е това, което прави е не е постъпка на мъж, а на лайно ще видиш как ще си подвие опашката и няма да смее да го направи пак.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Кой е кучето в случая - този, който яде баницата или този, който му я дава?

Точно заради такива момичета като теб има такива нещастници като него. Ако го отрежеш остро и му кажеш в очите, че е това, което прави е не е постъпка на мъж, а на лайно ще видиш как ще си подвие опашката и няма да смее да го направи пак.
    Като на нея ѝ изневерят, ще има пак драми.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си