- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за изневярата
Здравейте! Все по-често се замислям за изневярата главно при мъжете.Не ме разбирайте погрешно и жените изневеряват, но в случая ми е интересно конкретно за мъжете, защото в последно време към мен са се насочили главно обвързани мъже с разлика в годините ни между 5 и 10 години,та чудя се какъв би бил мотива за изневяра..например затихващи чувства към настоящата половинка или пък желание за разнообразие, незадоволеност в сексуален план, или пък може би, защото връзката им не върви? Скоро се допитах до мнението на един приятел по темата и той ми отговори, че жените сме виновни, защото без да осъзнаваме съблазняваме мъжете и, че всеки мъж е готов за секс по всяко време.Според мен пък, за да се стигне до изневяра трябва връзката да се е изчерпала или да има някакъв проблем. Вашето мнение какво е?
Сега на кратко за конкретната ситуация.Запознаха ни съвсем случайно преди година,след известно време започна да ми пише за секс, по дтечение на обстоятелствата (случайно) се срещнахме няколко пъти, а след това започнахме да се виждаме...целувки, прегръдки, но категорично не сме правили секс, не веднъж е искал, но не съм позволявала.Разликата ни е 8 години, аз съм на 18, обвързан е от 3 години и преди е писал такива неща на други момичета, но не са се задълбочавали нещата, но въпреки това факта, че е писал и на други ме навежда на мисълта, че е женкар.Изненада ме факта, че си говорим така сякаш се познаваме от много време, гледаме се в очите в продължение на няколко минути и като, че ли това ни е напълно достатъчно и ако не знаех факта, че е обвързан и, че се е задявал с други щях да си помисля, че между нас има нещо истинско...да ама не.Та какво е вашето мнение относно изневярата, кои са причините да се стигне до там?Благодаря
Причини ще търси... Просто пробвай да я държиш далече от живота си, от която и страна на 'барикадата' да се намираш.
![]()
Последно редактирано от paradosou : 04-25-2015 на 16:35
Причините са много, с всяка двойка са различни, ако имаш мерак - спи с него, но не очаквай нищо повече и гледай да не се вкарваш в интриги.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аха, к. Ако тя спи с него, аз ще съм виновна, sure.
Plz.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз с него няма да спя, поне не и докато е обвързан, поне не и докато не видя, че е сериозен с мен, но максимално ще се възползвам от близоста му, защото макар и да знам, че е "женкар" ми харесва да ме гали, да държи ръката ми и да ме целува, а и както казах седим по няколко минути гледайки се в очите с огромна усмивка и си мълчим и сякаш това ни е напълно достатъчно
Изневяра е разбира се.За мен донякъде е по-важна духовната изневяра и ако зад всичко (прегръдки,целувки,галене) има някакви чувства, то тогава това би била по-голяма изневяра от секса, защото според мен секса е задоволяване на инстинктите, а любовта е висша форма на себеизразяване
Причините са много, смятам, че при всяка двойка са различни. Това, което прави, не е яко. Той няма да си зареже приятелката и няма да е с теб. Иска да те чука. Толкоз.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Кой е кучето в случая - този, който яде баницата или този, който му я дава?
Точно заради такива момичета като теб има такива нещастници като него. Ако го отрежеш остро и му кажеш в очите, че е това, което прави е не е постъпка на мъж, а на лайно ще видиш как ще си подвие опашката и няма да смее да го направи пак.
Няма драма! Не мислете, че съм толкова зла, истината е, че още щом се запознахме от моя страна има симпатии да не кажа и повече, въпреки това нито за момент не съм му дала повод да ме сваля или нещо такова.Изневярата има три страни- приятелката му, която със сигурност би била разочарована и безкрайно наранена, той, който е между двете, но и в случая аз- за да се занимавам с него явно имам някакви чувства.Някой поставял ли се е на мястото на така наречената любовница, замисляли ли сте се, че понякога е супер мазохистично да знаеш, че човекът, който обичаш е с друга, че не можеш да го търсиш когато искаш, защото може би е с нея, че винаги ще си втората...не се оправдавам, но понякога и тази страна на монетата не е много розова, а чувствата се оказват по-силни от здравия разум.
Фактът, че се влюбваш в човек, способен на такива помии говори много за теб самата. Все негативно при това.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Защото мъжете са полигамни и няма как да са цял живот само с една жена!![]()
А ти поставяла ли си се на мястото на момичето, което не знае, че приятеля и и изневерява?
После защо има такива мъже ли?
Ами защото има такива като теб, на който след като и напишат два три реда глупости въпреки, че сте наясно с това, че този който ви го пише е обвързан се хвърляте като 'рибки' каквито всъщност сте aka 'лесни'
Ама можеш да избереш с кого да прекарваш времето си, ако моралните ти разбирания са (строго) против нещо с някого. За да ти е мирна главата, стой далече - където има трети във връзката, има и драми, и проблеми. Ако можеш да си понесеш последствията, чукай го и си крадете моменти да се държите за ръка, но да си знаеш - с теб ще се вижда у вас за два часа за секс, а нея ще хвали пред приятелите си и тва колко яка мусака прави. Не се надявай да я зареже, за да е с теб, а и да я остави, тва не е гаранция, че след три месеца няма да види друга 18-годишна, която да чука или заради която да те зареже. Колкото връзки, в които единия е зарязал бившия за някого, съм виждала, никога не видях една по-продължителна.
Реално сама си преценяваш - да, но аз лично не бих се занимавала, щото търсенето ми е различно и не се задоволявам с трошици любов. Ако ти си готова за огризки време с някого, в когото си влюбена/към когото си привлечена, давай.
Иска да те боцне няколко пъти и ти да си доволна и той
www.fitnesspro.bg