- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
^ преди малко се сетих каква е - успешен манипулатор!
Много WOW играеш, много си се зарибил/а/о с тези гоблини.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
о.О
Сега верно се филмирАх...
Хора, виЙ не сте добре - утре трябва да ставам за работа, а пъзелът (който си мислех, че съм подредил) - ем, май се оказа, че досега съм си фантазирал...
Не стига това, ами явно намерих и ЕГН-то на нищо неподозиращо момиче - хубавото е, че никъде нищо не съм споделил и информацията за нея ще се опитам да забравя час по-скоро.
Шизофрения, чадо.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Столкър.
Защо страх?
Не мога да преценя дали е твърде глупав, твърде отчаян, твърде самотен или всичко това събрано в едно...
Делюзионен.
Психо материал има доста.
П.П. Сега ще излезе, че съм правнучка на Махатма Ганди.
Последно редактирано от dreamwalker : 04-26-2015 на 21:40
Като си почнала ми постави и на мен диагноза, докторе.
по отношение на първото - глупав съм. Не е като да го отричам. По земята бродят къде-къде по-умни хора от мен.
по отношение на третото - да, самотен съм - тъпея. И това го има... :/
по отношение на второто - отчаян - ми, не, не мисля, че съм отчаян... Отчаяни ще бъдат всички хора, които са на мое място, но лично аз не намирам отчаяние в поведението си.
По отношение финалния "бонус" - ми как да нямам делюзии след като в този форум има подобни интриги, мистерии и сплетни? (((:
Последно редактирано от M**** : 04-26-2015 на 21:44
Има нужда да пие повече люта рачия, за да му се изглади мозъка. Сега мисли твърде много ;/.