.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    разказвах и как ходих на покрива на блока в 3 часа през нощта и мисля че и беше интересно да ме слуша.
    Като прочетох заглавието си помислих, че най-после си излизал с реално момиче.

Ако говориш на момичетата нещата, които пишеш тук, във форума няма да станат нещата. Никое момиче няма да тръгне с човек, който е отчаян и се "влюбва" само от една дума в скайп. Помисли само от тяхна гледна точка - за какво им е някой, който ще ги натоварва със своите проблеми допълнително и отчаяно ще търси вниманието им? На една жена и трябва стабилен човек, който да я подкрепя и да я напътства, когато трябва. А не такъв, който се разтреперва ако се наложи си пусне камерата. Освен това мъжът не трябва да се лигави. Не трябва да използва такива обръщения постоянно, особено към човек, когото не познава. А с хипербули като -Аз ще те обичам за винаги.. или Аз съм най-милият само можеш да я отблъснеш още повече. Това какъв си се показва с действията ти, а не се говори много много. Разговорът трябва да се поддържа приятен и весел, за да може на момичето да и е приятно в компанията ти и да иска да продължи контактите си с теб.

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Като прочетох заглавието си помислих, че най-после си излизал с реално момиче.

Ако говориш на момичетата нещата, които пишеш тук, във форума няма да станат нещата. Никое момиче няма да тръгне с човек, който е отчаян и се "влюбва" само от една дума в скайп. Помисли само от тяхна гледна точка - за какво им е някой, който ще ги натоварва със своите проблеми допълнително и отчаяно ще търси вниманието им?
    Аз постоянно и пиша "разкажи ми нещо за теб" просто ми харесва да я изслушвам за каквото и да говори. Дори и да говори за нещо което не ме интересува на мен ми е приятно да я слушам защото има ангелски глас... депресирам се като си мисля че съм и омръзнал. Днеска искаше да говорим и аз и казах да изчака 30 мин да се напия - за да не се притеснявам. Тя ми каза ок да звънна когато искам... и аз пих цял час след което и писах но тя не ми отговори, а аз знаех че тя прочете какво съм и писал.
    Последно редактирано от FemaleEyes : 05-04-2015 на 23:33

Мега фен Аватара на RapExotic
    Днеска искаше да говорим и аз и казах да изчака 30 мин да се напия - за да не се притеснявам. Тя ми каза ок да звънна когато искам...
    Е ти един ден като имаш истинска приятелка така ли ще и кажеш като излезете навън - "Здрасти, отивам до близката кръчма да се напия, че ме е страх да общувам с теб и след половин час се връщам. Ти ме изчакай тук на една пейка." ? ?

Момичето е проявило интерес, но ти си я отблъснал с подобни изказвания.

Супер фен Аватара на Юлиян
    Аз постоянно и пиша "разкажи ми нещо за теб" просто ми харесва да я изслушвам за каквото и да говори. Дори и да говори за нещо което не ме интересува на мен ми е приятно да я слушам защото има ангелски глас... депресирам се като си мисля че съм и омръзнал. Днеска искаше да говорим и аз и казах да изчака 30 мин да се напия - за да не се притеснявам. Тя ми каза ок да звънна когато искам... и аз пих цял час след което и писах но тя не ми отговори, а аз знаех че тя прочете какво съм и писал.
    Постъпил си тъпо че си я отрязал. Тя ти се е обидила не се обиждай ама е много тъпо и безотговорно от тфоя страна да я игнорираш по този начин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си