.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 160

Hybrid View

dreamworldz
    Guest
    Работата е че нр само българската култура загива а културата като важен фактор на който да държим като явление изчезва няма го това светоусещане от световната вълна от идеи в настъпващите еволюционни перспективи на политическата агенда възможно е и дори да прекрачим тоя праг който е всъщност в основата си разделящ фактор немога да го схвана тва националистическо мислене българия била загинала смесили сме се еми нормално докога ще се разделяме на такива онакива българи узбекистанци крайно време е да се надрастнат тия разбирания границите винаги са били политическо управленско понятие важно за нас в моменъа трябва да е перспектива за бъдеще където ще работим по малко за заслугата повече за удоволствие и всякакви личностни търкания в тея отношения да се изкоренят есеки трябва сравнително лесно да преминава през живота а не да ходиш като гламав при разни съмнителни работодатели лешпери селяни стабилни материалисти без идея за духовното развитие потънали в сянката на дълбокия селяндуршки маскиран манталитет жертви на културата си е държите на миналото толкова много а самата концепция е въз основата си такава че погледа е насочен там откъдето идвате докато ърябеа да е обратно накадето отиваме ...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от dreamworldz Виж мнението
    Работата е че нр само българската култура загива а културата като важен фактор на който да държим като явление изчезва няма го това светоусещане от световната вълна от идеи в настъпващите еволюционни перспективи на политическата агенда възможно е и дори да прекрачим тоя праг който е всъщност в основата си разделящ фактор немога да го схвана тва националистическо мислене българия била загинала смесили сме се еми нормално докога ще се разделяме на такива онакива българи узбекистанци крайно време е да се надрастнат тия разбирания границите винаги са били политическо управленско понятие важно за нас в моменъа трябва да е перспектива за бъдеще където ще работим по малко за заслугата повече за удоволствие и всякакви личностни търкания в тея отношения да се изкоренят есеки трябва сравнително лесно да преминава през живота а не да ходиш като гламав при разни съмнителни работодатели лешпери селяни стабилни материалисти без идея за духовното развитие потънали в сянката на дълбокия селяндуршки маскиран манталитет жертви на културата си е държите на миналото толкова много а самата концепция е въз основата си такава че погледа е насочен там откъдето идвате докато ърябеа да е обратно накадето отиваме ...
    българската култура не загива половината свят пише на Кирилица да не говорим за японския хит брала мома къпини

народа ни загива липсват цели поколения поколения които разсъждават като глупаци
    лошото е че много от хората са с робско мислене и просто бягат в чужбина
    с бягане не става ако искаме да се оправим трябва да стоим тук и да изметем стъпалата от горното към долното

хора които са избягали в чужбина и нямат намерение да се върнат да не ми говорят за държавата и народа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си