.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG Виж мнението
    не е кат
    3 - ти курс медицина в Масачузетс ,но пък какво ли разбирам. Ще ти оставя за домашно ,защо протеина не е за качване. Също така искам да прочетеш внимателно съставките на аминокиселините на BSN ,защото аз лично съм бил в лабораторията им. И провери какво е съотношението на левцин в тях. И искам да те попитам ти ще си закупиш ли протеин ако си решил да отслабваш ?
    Имаш моето уважение, че учиш медицина в Щатите.
    Съставките на аминото на БСН не мога да ги прочета, защото не са достъпни. На опаковката им има само:

"Anabolic Amino Acid Interfusion 10g **
    [L-Leucine (Micronized), L-Valine (Micronized), L-Isoleucine (Micronized)], L-Alanine, Taurine (Micronized), L-Citrulline (Micronized)"
    Няма как да знаеш съотношението, така че нека го оставим настрана.

Не съм казал нищо против фирмата, просто че аминокиселините не са толкова велики, колкото всички мислят и говорят.

Бих си купил, ако трябва да свалям, да. Защото количеството протеин което приемаш винаги трябва да е на ниво,а когато сваляш мисля, че дори трябва да е завишено.

Не става за качване, защото протеина е "бетона", ако нямаш "арматура"(въглехидрати) нищо няма да направиш.

nasko66515
    Guest
    Здравейте и аз сам на 14 може ли да ми препорачете някакав протеи който действа и дане ми навреди
    Последно редактирано от nasko66515 : 04-20-2015 на 17:46 Причина: ....

Цитирай Първоначално написано от nasko66515 Виж мнението
    Здравейте и аз сам на 14 може ли да ми препорачете някакав протеи който действа и дане ми навреди
    пилешки пържоли

Цитирай Първоначално написано от nasko66515 Виж мнението
    You merely adopted the training. I was born in it, molded by it. I didn't see protein until I was already a man, by then it was nothing to me but powder!

procheti kakvo prestavlqva lenenoto brashno , to e 30 % protein

nqma obratna reakciq za razlika ot proteinite.
    Ako imash nqkakva neponosimost kam proteinite moje da se poluchi obratna reakciq.
    do koloto sam pil vaglehidratite sa dobri kato cqlo

Цитирай Първоначално написано от tonybadams Виж мнението
    lenenoto brashno , to e 30 % protein
    Не, 12% протеин е..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си