- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Ако те поканя на конгрес на алхимиците, би ли дошъл без да ме познаваш и без да знаеш къде е конгресът?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Обичаш ли кисело мляко?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Паци, кажи ми как да събудя човек на 30 километра от мен, без да му звъня. Спама във фейсбук не действа. ;с
Понеже не ми хрумва и сериозен въпрос, ми кажи и какво мислиш за мен. ;3
Прати му твой познат агент да му хвърля камъчета по прозореца. Ако е ПВЦ направо на звънеца долу и да бяга после. Може пък и да направиш фалшив сигнал за поръчка на пица.
За теб само успехчИта, млада си, тепърва ще растеш и ще се доказваш, симпатяга си![]()
Fisherman какво ще търси на конгрес на алхимиците.
Той учи за фармацевт, има разлика.
Здравей! Не съм чел много от предишните въпроси и може някои да се повтарят, за което моля да бъда извинен!
Малко на тема книги.
1. Любим автор?
2. Любима книга на този автор?
3. Любима книга, която НЕ е на този автор?
4. Последната книга, което прочете?
5. Какъв жанр беше?
6. Какво те впечатли в нея?
7. А какво не ти хареса?
После ще питам още въпроси.![]()
Не се повтарят, обаче съм споменал, че книгите, науките и филмите са ми много слаби места и прашасали в миналото и съответно на въпроси на тази тематика просто нямам избор или не мога да отговоря :c
Иначе на Лил коментара е spot on, а щом е с покани и ми предлагаш, значи е елитно, ще съм ВИП1. Любим автор? Не мога да определя. :/
2. Любима книга на този автор? ^
3. Любима книга, която НЕ е на този автор? Небето няма избраници - Ерих Мария Ремарк.
4. Последната книга, което прочете? - Fever pitch: A fan's life.
5. Какъв жанр беше? - Aвтобиографична, спортна.
6. Какво те впечатли в нея? - Патосът, с който автора разказва събитията.
7. А какво не ти хареса? - На моменти твърде много irrelevant information.![]()
![]()
Утре ми е последният ден, дайте малко провокация и интрига, и да се готви следващия (Corb1225 предполагам)
Последно редактирано от pac0line : 05-07-2015 на 21:48
как преминава едно твое денонощие/седмица?
кои са важните за теб неща?
ти кой си, за какво мечтаеш, за какво се бориш?
кога си роден?
какви са приятелите ти (освен много;Д)?
каква е функцията им в живота ти?
а твоята в техните?
прочетох нещо за (не)лъжи и премълчаване - как гледаш на моногамията/полигамията, отворените връзки, полиаморията, етц.?
сам се определи като несериозен - за кои неща си/ставаш сериозен?
какъв според теб е смисълът на живота (ти)?
каза, че вярваш в Бог, но не и че се грижи за теб/нас. Какво В какво всъщност се изразява вярата ти - кои елементи от концепцията си припознал към себе си?
искаш ли някога да имаш деца? как си представяш цялото нещо?
играеш ли футбол или само го гледаш?
как преминава едно твое денонощие/седмица? - Денонощие - Сравнително късничко ставане (10-11), още по-късничка закуска (често закуско-обяд 12-13), браузване из социалните мрежи, форумите и сайтовете за новини (отнема още около час). Когато имам университет си ходя, общо взето ми изяжда времето до късния следобед, там е време за следващо ядене, след това гледам нещо да разпусна, да мръдна с приятели/колеги на близко местенце. Привечер пак хапвам и отделям малко време на нещо за четене/учене и после отивам в страната на сънищата. :д
кои са важните за теб неща? - Резюмирах ги общо взето няколко пъти - приятелите, футболът. Много ми е важна също навременната подреденост и всичко да ми е на мястото, където аз съм го поставил. Понякога ми иде да се заям със съквартирантите си само защото някой ми е взел химикала за малко докато ме е нямало и после не го е върнал на абсолютно същото място, откъдето го е взел, всичко забелязвам. Ценя както казах и искреността/откритостта, т.е нямам много дълбоки лични тайни и съм склонен с човек, с който се познавам от 15 минути да говоря все едно се познаваме от 15 години.
ти кой си, за какво мечтаеш, за какво се бориш? - Аз, никой специален, мечтая за свобода (да вземам решения и избирам посоки в живота си без никой да се налага да ми се меси или помага). Боря се да докажа, че оставането тук (България) не е пагубно и можем да се запазим, съхраним, оцелеем и да сме щастливи. "България е супер яка!"
кога си роден? - 25.02.1993 ; очаквам да ми кажеш нещо повече спрямо датата :д
какви са приятелите ти (освен много;Д)? - Забавни, доста от тях пийват повечко от обикновеното, но раждаме много истории и лафове :д
каква е функцията им в живота ти? - Към момента само социално щастие, утеха, когато е нужна, но някои от тях със сигурност ще имат и колегиална функция (ще ми помогнат в професионален план, дали със съвети, дали с препоръка за работно място).
а твоята в техните? - Не зная, скоро не съм получавал откровения, но щом все още ме търсят значи нищо не е загубено :д Предполагам ролята ми е разведрителна, да ги веселя и усмихвам :Р
прочетох нещо за (не)лъжи и премълчаване - как гледаш на моногамията/полигамията, отворените връзки, полиаморията, етц.? - Е, от първите две изборът ми не е труден - не одобрявам полигамията, харемите да си ги правят по Анадола и в Азия.
Колкото до отворените връзки и полиаморията - по-скоро не според мен. В сексуално отношение да, но не знам как един зрял и сериозен човек ще може да обича няколко други едновременно без да си избере приоритетен/на от всичките.
сам се определи като несериозен - за кои неща си/ставаш сериозен? - Моята несериозност не се дели на теоретични части, а на периоди. Примерно както сега от няколко месеца врънкам, че искам да почна работа. Търся, търся, отида на едно-две места, не ме одобрят или пък започна и нещо не е както трябва и се наложи да напусна, и изпадам в една дупка от месец-два пак по старому айляк. С ученето е същото, два-три дни интензивно, после ...
Сериозен съм относно проблеми на мои приятели/колеги, гледам винаги да влизам в положение, да се отзова и помогна максимално. Също и когато има някоя регионална или общонационална кауза, която подкрепям, тип протести, включвам се със присъствие, средства, идеи. Помощ на разни хора след природни бедствия и т.н.
Реално в момента, в който усетя, че съм намерил посоката на развитие и вече качвам стълбичката, тотално ще се отърва и от тези периоди на несериозност.
какъв според теб е смисълът на живота (ти)? В момента бутам ден за ден, не знам, да се усмихвам (не фалшиво).
каза, че вярваш в Бог, но не и че се грижи за теб/нас. Какво В какво всъщност се изразява вярата ти - кои елементи от концепцията си припознал към себе си? - Старият Завет, Сътворението ... Кръстен съм и не мога да се нарека езичник, атеист или каквото и да било. Определям се като нерелигиозен. Дори от редките ми посещения в църквата не съм усещал някакво духовно възвишение или присъствие. Но не мога да отрека това, което ни е запазило като нация по време на робството, религията и т.н. Религията е сила, просто в моя живот тя не е фактор.
искаш ли някога да имаш деца? как си представяш цялото нещо? - paradosou вече ми го зададе въпроса, не искам да повтарям и да пиша отново нещо дълго, ако можеш да прочетеш по-назад :д Сродната душа ще дойде рано или късно, и в един момент като порастнем достатъчно в реда на нещата ще е да дойде този въпрос на дневен ред. Децата си ги представям след брак. Естествено, роднините ще помагат в отглеждането, че не съм много на ти с децата и нуждите им.
играеш ли футбол или само го гледаш? - Две години тренирах професионално (отдавна), но ни се разпадна възрастовата група и ме сложиха с по-големите, там нямаше как ръстово да се впиша въобще, станах аутсайдер и по-късно се отказах и започнах да ходя на мачове на градския съперник, щото да им е гадно. После имах и контузия, вече ритам рядко.![]()
Какво робство?
Има ли?
Бири в парка Княжеска градина?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Расист ли си?
Как ще реагираш, ако ти кажат "Всички турци трябва да умрат, за мен те са виновни за деянията на предците си"?
Някога случвало ли ти се е да кажеш първата част от това изречение?
Утре е Ден на Европа, но за руснаците е и т.нар. День победы. В тази тематика - какво мислиш за Хитлер?
Запознат ли си с ВСВ като цяло или знаеш само основното?
А от история интересуваш ли се?
Русофил или русофоб?
Защо?
Поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=qijZwhmhNvo![]()
Какво робство? - Лошо, кърваво.
Има ли? - Има, но аз не ОпОтребявам.
Бири в парка Княжеска градина? - Къде&Кога жАлти мишки без сърца?!![]()
https://www.youtube.com/watch?v=p7NMsywVQhYРасист ли си? - До известна степен, цялостен неприязън към раси вътрешно нямам, от време на време избликва и то главно към един определен етнос.
Как ще реагираш, ако ти кажат "Всички турци трябва да умрат, за мен те са виновни за деянията на предците си"? -И положително, и отрицателно съм реагирал. Зависи от повода да се каже. В смисъл като statement е пълна глупост,
Някога случвало ли ти се е да кажеш първата част от това изречение? - Да.
Утре е Ден на Европа, но за руснаците е и т.нар. День победы. В тази тематика - какво мислиш за Хитлер? - Да на социалдемокрацията, не на геноцида! Както всеки един велик лидер - Бляскави военни успехи и завоевания, които не могат да се отрекат, погубени от мания за величие.
Запознат ли си с ВСВ като цяло или знаеш само основното? - Ами с тези знания, които имам, май се вписвам към 'основното'.
А от история интересуваш ли се? - Преди много се интересувах и четях, сега вече не толкова, да не кажа хич. Вече ме влече актуалното.
Русофил или русофоб? - Не харесвам нацията покрай туристите, които ни заливат лятото, но цялостно чувствата ми са по-скоро неутрални.
Защо? - Не можем тотално да ги отречем, върховете помнят! Все пак да кажа съм категорично против 'червеното' влияние на Москва. А и когато ЕС започне да се разпада ще трябва пак да се обърнем на изток, рано или късно (дано все пак не се стига дотам).
who is next, да се самонастанява???
Мерси ви за отделеното време и внимание![]()
Corb1225.
Хубаво, ама само пак да предупредя за личните въпроси. Не за друго, ами за да няма недоволни после. Така че може да размислите.
1. Ако те поканя на конгрес на алхимиците, би ли дошъл без да ме познаваш и без да знаеш къде е конгреса?
2. На колко години си? А на колко се чувстваш?
3. Каква зодия си?
4. Как се казваш? Харесваш ли си името? Защо?
5. С какво се занимаваш?
6. Какви книги четеш?