- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въшнеш вид. Комплекси. Изисквания.
Ко оспамихте на момичето темата с вашите глупости?!
Към авторката, ако не и е проблем нека качи снимка да видим колко е "дебела".
Ако ти бях родител и прочета това
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11262039
щях да те изгоня с шутове от къщата.
очилата са секси.
или поне на някои хора им стоят секси.
никой, който не го харесва не е способен да ми даде адекватна причина за това. той е пример за спортсменство, константност и талант. единственото, което не ми харесва е, че не се бори докрай.
относно децата на венгер, харесвам ги по същата причина, поради която харесвам и ЦСКА
чичка, не преувеличавай.
Ива, случвало ли ти се е в час учителката да каже на някой ученик да застане до дъската, а той да дойде при теб ?
То и да го пишеш също не трябваше, щом толкова примерна го раздаваш.
Като бяхме на по 15 така бъзикахме братовчедка ми. Папагала е малко три пъти по тази възраст. Да, колко смешно, елементарни хора се кефят на елементарни шеги от други елементарни хора ;Д.
не ти ли омръзна да го следиш човека по всяка тема.
ще ти викам анар4и млад6и
Не те ли писна да му яздиш к*ра? Съжалявам за израза, ама е от английски и е с небуквален смисъл ;Д.
Шаро е личното ми куче пазач, трябва малко време, за да го възпитам и ще почне да се държи добре.
Дразнещо е обаче, че понеже мнението му не ме вълнува и решава да се заяжда с други.
Нека. Само дето не съм аз този, който обръща внимание на най-гнусния човек във форума(редом до анар4и) - папагала. Пък колкото до това, че съм го следял - какво да кажа срещу тази глупост? Нужно ли е да следя някой, който ми се навира в лицето постоянно? 40-годишният асоциал се разписва във всяка една шибана тема в тоя форум.
Не знам защо му се обяснявате, ако му следяхте коментарите, щяхте вече да сте осъзнали, че е гей с някви съмнителни желания към мен, няква болна ревност, не мога да си го обясня по друг начин.
Съжалявам, много ниско ниво ми е другаруването с такива. Иначе съм сигурен, че притежаваш букет от куп други качества ;Д.