- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въшнеш вид. Комплекси. Изисквания.
До преди 3 месеца всичко беше наред. Разбира се, тогава бях 53 килограма. Сега съм 55 килограма, защото храната ми беше малко в повече, а силовите тренировки също бяха водещи пред кардиото. Смея да твърдя, че формата ми е много добра. Пресата е на лице, а краката, рамото и гърба са оформени. Харесвам се.
Но парадокса е такъв, че доста хора, кои да шега, кои не, ми подмятаха 'Напълняла си','Заякнала си', а други пък ми се възхищават, че имам такива мускули за жена. Както и да е. Проблема е моя възлюбен, на който, че ли тези подмятания му рефектираха и той започва да ми казва как наистина съм напълняла и че иска да отслабна. Призна ми, че го е криел 1 месец това негово мнение, а само ми е намеквал за него. И наистина така беше, той ме караше да тичам без причина. И аз глупавата без да се усещам съм го правила. Винаги съм била мнооого стога към себе си и към храната ми. Ям мноого здравословно, мания ми е направо.
След тези негови думи аз нямам мотивация да тренирам. Имам апетит. Внушавам си, че нищо не става от мене. Порони ми самочустивето. Създаде ми страхотен комплекс, постоянно се имам за дебела, а дефакто това не е така.
Какво да направя да си върна и стария мъж и старото самочувстие. От тогава не спира да ми намеква да отслабвам. Кара ме да се разхождам до 7-8км, когато няма какво да правя. Не разбирайте, че лежа и ям. Напротив, тренирам 6 дена в седмицата, но за него това е недостатъчно.
Не мога да задоволя неговите желания и високи изисквания. Повърхностен ми е. Винаги м ие казвал, че ако се разболея от нещо и кача дори малко килограми ще се раздели с мене. Дори на шега или не е признавал, че не искам да раждам, заради страхотното ми тяло. Не ми прави комплименти вече. Искам мило държание и да е ме харесва с дори 2км отгоре. Колко трябва да сиповърхностен, за да правиш проблеми за това...господи. От както това стна аз много се отблъснах, спях да споделям, и съм ледена към него. ..
За протокола: Аз съм на 17, а той-21. Той тренира от 5-6 години, а аз-от 1, но съм много по вманиачена от него и към храна и към тренировки. Аз към него нямам никакви претенции, за това как излежда.
Последно редактирано от CoockieMonster : 05-07-2015 на 16:14
Колко си висока?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Разбирам да си станала 60-65кг, обаче за 2кг това е ненормално, също простотиите с раждането.
Зарежи го това копеленце, да си намери някоя друга. Сори, че го обиждам, ама комплексиран 21г. лигльо да те тормози за външен вид, като вероятно изглеждаш супер ... и да не е мил с теб, тъпа работа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Приятелят ти е нещастник, бий му шута час по-скоро. А и ти имаш много по-сериозни проблеми, помня темата ти за липса на финанси в семейството. Като имаш проблем с това и искаш някакви парички за себе си, се хващаш лятото на работа. Така че зарязваш клоуна и започваш да си търсиш нещо за бачкане.
Мисля, че основният ти проблем не са 2та килограма в повече, а ниското самочувствие и грешния човек, с когото си обвързана. Не знам от колко време сте заедно, но очевидно имате различни ценности и мироглед.
Welcome to the Jungle...
Определено съм съгласен. А и при положение, че ти е казал, цитирам "Винаги м ие казвал, че ако се разболея от нещо и кача дори малко килограми ще се раздели с мене. " с какъв акъл си с него? То ако е толкова повърхностен и ти прави такива проблеми за 2 кила сигурно скоро ще почне и да се оглежда за нещо друго и докато ти се примиряваш с повърхността му той ще кръшка някъде. То разбирам да имаш някакви критерии, аз също съм повърхностен, но за нещо толкова незначително, при положение, че те обича (или поне се предполага така) не би трябвало да има каквото и да е значение.
Чували ли сте за "ефекта на Вафлата"?
Последно редактирано от TIFOSO : 05-07-2015 на 21:21
BaffaLsc да.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не съм видяла коя страница си дал, но може и да е същата. ;д
Снимката в градината по боди и високи ботуши имаше ли я ?