.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 285

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Те и в България влязоха по същия начин.
    глупак

да го духа политиката ние сме във война с тях нормално е да влязат така

не става дума за това кой какво е правил а да почетем тия 20 милиона които са измрели евреите в лагерите

и още и още жертви на тая втора световна война
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ние сме във война с тях нормално е да влязат така

не става дума за това кой какво е правил а да почетем тия 20 милиона които са измрели евреите в лагерите

и още и още жертви на тая втора световна война
    Войната я обявяват ТЕ, без да ги заплашваме по никакъв начин, само броени дни след като сме излезли от съюза с Германия.

За 27-те млн. избити руснаци вината е изцяло на Сталин.
    Welcome to the Jungle...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Войната я обявяват ТЕ, без да ги заплашваме по никакъв начин, само броени дни след като сме излезли от съюза с Германия.

За 27-те млн. избити руснаци вината е изцяло на Сталин.
    иди в Брест това е първата руска крепост нападната от германците още се носи мирис на мърша от труповете на избитите цивилни от немците

били са изгорени живи жени и деца и новородени само си представи как пищят докато горят и как им се цвърчи плътта
    и след това си представи обгорените до неузнаваемост трупове целите покрити с червеи

това е лицето на войната

а ти продължаваш да си знаеш твоите става дума за 20 милиона души които почитаме на този ден

не мисли за Сталин и Хитлер мисли за тях за тези 20 милиона семейства за хората които са дали живота си и от двете страни
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    не мисли за Сталин и Хитлер мисли за тях за тези 20 милиона семейства за хората които са дали живота си и от двете страни
    Абсолютно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Аз съм на страната на Германия във ВСВ. Като се почне да се изкарава едно голямо хвалене колко добри и силни били руснаците ми става много смешно.
    Сбиват се две фашистки държави и СССР и Германия са тоталитарни и управлявани от лунатици. И двете държави са агресори. Щото всички знаят какво правиха германците, ама колко знаят какво правят руснаците?
    Германия започва войната като на 1ви септември влиза в Полша, на 17-ти семптеври влиза СССР, разделят си я, сключват Договор за дружба и граници и армията на СССР без причина и провокация влиза във Финладния, заради което СССР е изключен от ОН. При което може да се види как "великата", "непобедима" и "славна" Червена армия става за смях и проявената тотална некомпетентност на СССР да води нападателна война е причината Хитлер да придобие кураж и да нападне СССР.
    А къде седи България в това, България за разлика от другите сили на Оста влизаме във войната водени не от имперски амбиции, а от идеала за национално обединение. Идеал, за който много млади български войници са пролели кръвта си, влизаме във войната, защото сме единствената държава във европа, ако не и във света, която граничи сама със себе си.
    И с победата на Червената армия ние завинаги губим Македония, завинаги губим покрайнините, завинаги губим Северна Добруджа и което е най-тежкото според мен, завинаги губим беломорска тракия и излаза на Бяло Море.

Затова, ако някой днес е българин, а не наведена продажническа подлога, няма да празнува.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Аз съм на страната на Германия във ВСВ. Като се почне да се изкарава едно голямо хвалене колко добри и силни били руснаците ми става много смешно.
    Сбиват се две фашистки държави и СССР и Германия са тоталитарни и управлявани от лунатици. И двете държави са агресори. Щото всички знаят какво правиха германците, ама колко знаят какво правят руснаците?
    Германия започва войната като на 1ви септември влиза в Полша, на 17-ти семптеври влиза СССР, разделят си я, сключват Договор за дружба и граници и армията на СССР без причина и провокация влиза във Финладния, заради което СССР е изключен от ОН. При което може да се види как "великата", "непобедима" и "славна" Червена армия става за смях и проявената тотална некомпетентност на СССР да води нападателна война е причината Хитлер да придобие кураж и да нападне СССР.
    А къде седи България в това, България за разлика от другите сили на Оста влизаме във войната водени не от имперски амбиции, а от идеала за национално обединение. Идеал, за който много млади български войници са пролели кръвта си, влизаме във войната, защото сме единствената държава във европа, ако не и във света, която граничи сама със себе си.
    И с победата на Червената армия ние завинаги губим Македония, завинаги губим покрайнините, завинаги губим Северна Добруджа и което е най-тежкото според мен, завинаги губим беломорска тракия и излаза на Бяло Море.

Затова, ако някой днес е българин, а не наведена продажническа подлога, няма да празнува.
    я кажи с кой манифест влизаме във войната

просто за да подкрепиш думите си

ако бяхме до самия край с Германците дали нямаше да ни орежат с територия?

или трябваше да си избием евреите за общото благо?

не прав си трябваше да си пратим войските на източния фронт да умират
    Последно редактирано от haritov : 05-09-2015 на 15:28

Мега фен
    Пиши още глупости, да те еба.

Град
    системата дегоба
    Пиши още глупости, да те еба.
    ела да ме ебеш всеки може да ми изкара мека пишка

тъпанар идиот аре да те видим това ли трябваше да направим

това ли искаш?

кажи да те видим

Мега фен
    Аз съм на страната на Германия във ВСВ.
    Евреина с германците бил, руснаците колко евреи са избили на етнически фашистки принцип, май 0-ла.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Евреина с германците бил, руснаците колко евреи са избили на етнически фашистки принцип, май 0-ла.
    Да аз съм еврейн антисемитист. От турски произход, ако се вярва на папагала.
    Ама сте се събрали тука все хубостници.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    А колко руснаци са избили, само защото не са искали да се бият?

Напълно съм съгласна с поста ти, освен с цитираното и ще ти кажа защо - днес се празнува края на една война, което руснаците си го наричат победа. Това, че те го наричат така, не значи, че денят не си е за празнуване. По-добре ли щеше да е, ако войната беше продължила и до ден днешен? /примерно де/

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Напълно съм съгласна с поста ти, освен с цитираното и ще ти кажа защо - днес се празнува края на една война, което руснаците си го наричат победа. Това, че те го наричат така, не значи, че денят не си е за празнуване. По-добре ли щеше да е, ако войната беше продължила и до ден днешен? /примерно де/
    този празник преди всичко е спомен ,какво не бива да се повтаря и отдаване на почит към загиналите.
    Явно желанието на "цивилизованите" западно европейци ,за още една подобна пагубна за човечеството война е прекалено силно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Факт е, но войната в европа приключва на 8ми. На 9-ти руснаците празнуват деня на победата, а ние сме загубила страна, така че каква победа?
    Дори не ни признават статута на съвоюваща страна,

Град
    системата дегоба
    Факт е, но войната в европа приключва на 8ми. На 9-ти руснаците празнуват деня на победата, а ние сме загубила страна, така че каква победа?
    този празник преди всичко е спомен ,какво не бива да се повтаря и отдаване на почит към загиналите.
    Явно желанието на "цивилизованите" западно европейци ,за още една подобна пагубна за човечеството война е прекалено силно.

Прав си.

Дефенди, какво са защитавали като те са обявили войната?

Мега фен
    , а ние сме загубила страна, така че каква победа?
    победа на човещината, ти например за 5 декара повече нива ще убиеш ли човек, който смяташ за по-нисш от тебе, същата работа.

не смесвай деня на победата над фашизма с това, което се е случило след това.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Тези земи сме ги изгубили завинаги още с Ньойския договор, където м/у другото Русия не участва. Единственият начин да си ги върнем е бил с война, която ние губим, така че какви претенции? Дори си връщаме Южна Добруджа, а Северна отдавна не е била обект на обсъждане.
    М/у другото аз и до днес съм убеден, че несправедливото разпределение на териториите през ПСВ, има основна роля за ВСВ. Хитлер е използвал за претекст именно националното обединение на Германия, но целите му са били далеч по-мащабни.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Тези земи сме ги изгубили завинаги още с Ньойския договор, където м/у другото Русия не участва. Единственият начин да си ги върнем е бил с война, която ние губим, така че какви претенции? Дори си връщаме Южна Добруджа, а Северна отдавна не е била обект на обсъждане.
    М/у другото аз и до днес съм убеден, че несправедливото разпределение на териториите през ПСВ, има основна роля за ВСВ. Хитлер е използвал за претекст именно националното обединение на Германия, но целите му са били далеч по-мащабни.
    Факт е, бомбата на ВСВ се залага още с несправедливото разпределение на парижкия договр.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си