.
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 285
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

честит ден на ''европа''

всички знаем какво е станало днес https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hp...7f&oe=55DA74ED

ебавам ви деня на европа те знаеха как да влязат в ЕС

https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hp...6d&oe=55DDF889
    Последно редактирано от haritov : 05-09-2015 на 06:23
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Те и в България влязоха по същия начин.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    #siegheil

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Те и в България влязоха по същия начин.
    глупак

да го духа политиката ние сме във война с тях нормално е да влязат така

не става дума за това кой какво е правил а да почетем тия 20 милиона които са измрели евреите в лагерите

и още и още жертви на тая втора световна война
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Сегашната Европа нямаше да я има без руснаците, не че някой от българските политици го осъзнава, то нали е по-добре да направят паметник за жертвите на комузима, които всъщност са били нацисти.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ние сме във война с тях нормално е да влязат така

не става дума за това кой какво е правил а да почетем тия 20 милиона които са измрели евреите в лагерите

и още и още жертви на тая втора световна война
    Войната я обявяват ТЕ, без да ги заплашваме по никакъв начин, само броени дни след като сме излезли от съюза с Германия.

За 27-те млн. избити руснаци вината е изцяло на Сталин.
    Welcome to the Jungle...

Кръвта по ръцете не е случайна.

Дефендито сигурно патрулира покрай МОЧА.
    Welcome to the Jungle...

Град
    системата дегоба
    Войната я обявяват ТЕ, без да ги заплашваме по никакъв начин, само броени дни след като сме излезли от съюза с Германия.

За 27-те млн. избити руснаци вината е изцяло на Сталин.
    иди в Брест това е първата руска крепост нападната от германците още се носи мирис на мърша от труповете на избитите цивилни от немците

били са изгорени живи жени и деца и новородени само си представи как пищят докато горят и как им се цвърчи плътта
    и след това си представи обгорените до неузнаваемост трупове целите покрити с червеи

това е лицето на войната

а ти продължаваш да си знаеш твоите става дума за 20 милиона души които почитаме на този ден

не мисли за Сталин и Хитлер мисли за тях за тези 20 милиона семейства за хората които са дали живота си и от двете страни

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    не мисли за Сталин и Хитлер мисли за тях за тези 20 милиона семейства за хората които са дали живота си и от двете страни
    Абсолютно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен

Дефендито сигурно патрулира покрай МОЧА.
    така е, патрулирам, ако искаш ела да се пробваш да го спрейваш вандалски, таман ще си поиграем на гоненица с дуел с пръчки, ще сме като Георги Кадиев vs. Иво Инджев в спор в телевизионно предаване - па може и да ни пишат по вестниците.
    Последно редактирано от defender : 05-09-2015 на 12:06

Мега фен Аватара на anonymous908491
    http://www.blitz.bg/news/article/335624 Това е уважение, не като нашите духачи, които пренаписват историята, защото дядовците им са били първите, които са се навели пред Хитлер и това им се е превърнало в навик.

Мега фен
    Аз съм на страната на Германия във ВСВ. Като се почне да се изкарава едно голямо хвалене колко добри и силни били руснаците ми става много смешно.
    Сбиват се две фашистки държави и СССР и Германия са тоталитарни и управлявани от лунатици. И двете държави са агресори. Щото всички знаят какво правиха германците, ама колко знаят какво правят руснаците?
    Германия започва войната като на 1ви септември влиза в Полша, на 17-ти семптеври влиза СССР, разделят си я, сключват Договор за дружба и граници и армията на СССР без причина и провокация влиза във Финладния, заради което СССР е изключен от ОН. При което може да се види как "великата", "непобедима" и "славна" Червена армия става за смях и проявената тотална некомпетентност на СССР да води нападателна война е причината Хитлер да придобие кураж и да нападне СССР.
    А къде седи България в това, България за разлика от другите сили на Оста влизаме във войната водени не от имперски амбиции, а от идеала за национално обединение. Идеал, за който много млади български войници са пролели кръвта си, влизаме във войната, защото сме единствената държава във европа, ако не и във света, която граничи сама със себе си.
    И с победата на Червената армия ние завинаги губим Македония, завинаги губим покрайнините, завинаги губим Северна Добруджа и което е най-тежкото според мен, завинаги губим беломорска тракия и излаза на Бяло Море.

Затова, ако някой днес е българин, а не наведена продажническа подлога, няма да празнува.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Аз съм на страната на Германия във ВСВ. Като се почне да се изкарава едно голямо хвалене колко добри и силни били руснаците ми става много смешно.
    Сбиват се две фашистки държави и СССР и Германия са тоталитарни и управлявани от лунатици. И двете държави са агресори. Щото всички знаят какво правиха германците, ама колко знаят какво правят руснаците?
    Германия започва войната като на 1ви септември влиза в Полша, на 17-ти семптеври влиза СССР, разделят си я, сключват Договор за дружба и граници и армията на СССР без причина и провокация влиза във Финладния, заради което СССР е изключен от ОН. При което може да се види как "великата", "непобедима" и "славна" Червена армия става за смях и проявената тотална некомпетентност на СССР да води нападателна война е причината Хитлер да придобие кураж и да нападне СССР.
    А къде седи България в това, България за разлика от другите сили на Оста влизаме във войната водени не от имперски амбиции, а от идеала за национално обединение. Идеал, за който много млади български войници са пролели кръвта си, влизаме във войната, защото сме единствената държава във европа, ако не и във света, която граничи сама със себе си.
    И с победата на Червената армия ние завинаги губим Македония, завинаги губим покрайнините, завинаги губим Северна Добруджа и което е най-тежкото според мен, завинаги губим беломорска тракия и излаза на Бяло Море.

Затова, ако някой днес е българин, а не наведена продажническа подлога, няма да празнува.
    я кажи с кой манифест влизаме във войната

просто за да подкрепиш думите си

ако бяхме до самия край с Германците дали нямаше да ни орежат с територия?

или трябваше да си избием евреите за общото благо?

не прав си трябваше да си пратим войските на източния фронт да умират
    Последно редактирано от haritov : 05-09-2015 на 14:28

Мега фен
    Пиши още глупости, да те еба.

Град
    системата дегоба
    Пиши още глупости, да те еба.
    ела да ме ебеш всеки може да ми изкара мека пишка

тъпанар идиот аре да те видим това ли трябваше да направим

това ли искаш?

кажи да те видим

Мега фен
    Падам си ксенофоб малко, не се съвкуплявам с различен етнос от Българския.

Град
    системата дегоба
    Падам си ксенофоб малко, не се съвкуплявам с различен етнос от Българския.

добре че не си пред мен че както ми е криво...

но както и да е натрих ти носа и този път продължавай да обиждаш
    Последно редактирано от haritov : 05-09-2015 на 14:46

Мега фен
    Аз съм на страната на Германия във ВСВ.
    Евреина с германците бил, руснаците колко евреи са избили на етнически фашистки принцип, май 0-ла.

Мега фен
    Кво, ще ми направиш свирка ли?
    Казах ти, че не проявявам интерес.

Град
    системата дегоба

.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Евреина с германците бил, руснаците колко евреи са избили на етнически фашистки принцип, май 0-ла.
    Да аз съм еврейн антисемитист. От турски произход, ако се вярва на папагала.
    Ама сте се събрали тука все хубостници.

Мега фен
    да не би през ВСВ руснаците да са имали болно чувство на превъзходство над другите нации, ама с германците бил, с кое си на германците, с болното чувство ли.

Мега фен

Ама и си вярваш, което е най-смешното? Като сме почнали с нереалните въпроси -
    Ако Германия беше победила в ВСВ щеше ли българия да е 2 пъти по-голяма по територия?
    А по население?
    Щяхме ли да сме в тясни икономически отношения с първата икономика в Европа, а бедните и прости руснаци?

Град
    системата дегоба
    да не би руснаците да са имали болно чувство на превъзходство над другите нации, ама с германците бил, с кое си на германците, с болното чувство ли.
    имам 8 роднини заганли във войната от 9 братя остава само един

8 са дали живота си за тая страна и сега се появил някакъв който се изсира върху тях

лесно е да тъпчеш върху гроба на другия но един ден и ти ще имаш свой собствен не го забравяй

Мега фен
    да не би през ВСВ руснаците да са имали болно чувство на превъзходство над другите нации, ама с германците бил, с кое си на германците, с болното чувство ли.
    Руснаците ли нямат болно чувсто на превъзходство? :Д
    Абе дефенди, защитавате я тая бананова държава със сетни сили, вижда се колко сте българи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си