- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да умра!
Здравейте, на 17 години съм и не издържам вкъщи. Чичо ми постоянно ме удря, заплашва и такива само защото не съм добър ученик, утре ще ходи в училище да говори с класната за моите оценки а аз имам и двойки. Като разбере пак ще откачи и ще започне да удря и чупи. Моля ви за помощ, неиздържам и вече искам да умра.
А майка ти и баща ти къде са ? Защо не правят нищо.
Майка ми и баща ми са разделени, живея с бащаси, който е на работа до късно а и не искам да му казвам защото чичо ми после ще откачи!
защо не можеш да кажеш на баща си неразбрах.
Ако кажа на баща ми, той ще говори с чичо ми и ще се скарат, а после чичо ми ще бие мен .
Аз живея на село в къща, с баба, дядо, чичо ,тате и аз.
Баба ти и Дядо ти къде са когато се случва всичко това
Все пак те са възрасни и са в градината или работят нещо.
хрумвало ли ти е да подадеш жалба в полицията.Той не ти е родител и няма право да те бие.Така че спокойно можеш да подадеш жалба.
човек каквото и да ми направи аз си го обичам, и не бих му навредил
поне си пази лицето, носа, зъбите и въобще главата като се пазиш от ударите за да ги избягваш и като си поставяш ръцете пред тях
Заповядай https://www.youtube.com/watch?v=2dbR2JZmlWo ще се видим в ада моето момче![]()
ГОВОРИ С БАЩА СИ!Кажи му!Но го предупреди да не казва на чичото че сте говорили,а че те е видял или бабата и дятото...Или подай жалба..
Моят съвет е да не очакваш друг да те защити. Хората сме големи егоисти, а и животни - не ни се влиза в спорове с никого. Щом чичо ти ти прави проблеми за оценки, значи го е грижа за теб и явно има комплекс в това отношение. Нещо свързано с него, което му напомня за теб. За съжаление, когато човек порасне, трудно може да промени начина си на мислене, така че и да говориш с него, някой друг да говори с него, е все едно: "Едно си баба знае,..." Да... Както и да е. На тази възраст надали можеш да направиш нещо сам. Засега просто прави това, което се иска от теб - говори с учители как да си подобриш успеха, покажи старание и смирение ( НЕ примирение) и ако това продължи, въпреки усилията ти, болката и разочарованията вече ще са ти дали достатъчно сили да се изправиш сам срещу проблемите си. Това ще ти помогне да станеш по-силен. Не бива да прибягваш до лесното и да търсиш закрила у непознати, които могат повече да ти навредят. Сега думите ми сигурно ще ти се сторят смешни, но нямаше да говоря така, ако не бях минала през същото. Възмездието и смъртта са най-сигурните неща на тоя свят. Ако чичо ти си го е заслужил, ще си го получи. Ти само ще си навредиш, ако опиташ да направиш нещо. Успокой се, помисли и действай.
Рожденият ден е като големият пердах - хем те боли, че вече не можеш да забиваш долно ляво круше, хем те кефи, че и другия не може.
http://advensve.blogspot.com/
Бие те... Този човек не може ли да седне с теб и да си поговорите на какво се дължат тези оценки, а трябва с бой да се реши всичко! И аз имам лоши оценки застрашен съм по 3 предмета да остана на поправка но ученето не е за мен спортист съм и не учазащото това обичам да правя най-много (да тренирам) и на мен чичо ми казва че съм калпазанин, тъпак, двойкар, не ме е бил защото не живея с него а и не се влияя от чуждите мнения, така че ти предлагам да седнеш и да поговориш с него и му кажи да спре да те бие, защото с бой не се решава нищо, поставям се на твое място, защото знам когато се прибираш към вас съществува страх в теб от чичо ти че пак ще ти види бележника и тн. Ако се вразуми, седне и поговори с теб мисля че ще се почустваш по добре и ще се стимулираш да подобриш оценките с възможното!!!