- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Трябва да умра
Искам да умра.Този живот е шибан.Мразя и бог и спокойно мога да кажа не ме е страх от бога той е един пикло. Сега съм на 17 години допреди 1 година баба ми живееше с нас а не исках да живее с нас,всяко поколение трябва да е само.Имам сестра на 23 а исках брат толкова много ли исках.По-добре да имах брат който всеки ден да ме спуква от бой но да имах брат.А какво е това какво е това е един шибан свят така че ако някой ме убие само ще съм му благодарен че ме е отървал от всички мъки.Аз съм един тъпанар,идиот,куци син.Вече съм богохулник.Не мога повече така.Всичко получава сестра ми а тя и работи.
И да умра никой няма да забележи да се гордеят с дъщеря си.Да ви кажа ли защо не се гордеят със сина си и не искат да чуват за него.
Понеже имам Гадже. Ейто за това.А какво е постигнала тяхната дъщеря да изкарва по 1700 лева на месец.
Не ме е страх от бог не ме е страх,бог трябва да се бой от мен защото вече не се боя и убия някого.
Ходя на църква,не ходя там да се моля.Там проклиням бог.Даже откраднах и свещ от там.Бог не ми е дал нищо от това което исках а сега аз ще му отнема всичко.
Той е слабак и ще загуби всички.Всичко което има.
Чудите се дали съм луд ли:Да луд съм,по гаджето ми.
Знам че ще почнете да ме псувате така че давайте.Аз съм куци син.Давайте.
Първо бог не съществува второ какво те ебе за вашите или мнения общо зето ? като станеш по голям се изнасяш и си готов. а и https://www.youtube.com/watch?v=2dbR2JZmlWo
До papugai анала ми е твой скъпи.
Да си виждал доказателство ,че съществува Бог ? Това ,че си обясняваме неща който са не обясними и решаваме ,че Бог го е направил така ,че само се унижаваш като ходиш в църквата. Сестрати е к*рва и върти всички освем теб на малкия си пръст и понеже не успява да те контролира започва да лъже за да ти причинява болка. Щом лъже я удари найстина и кажи на гаджето й ,че преди е лъгала ,а сега наистина си я ударил. Ако скочи на бои бий се.
неее това са Dimitar LM и Martyyyy2
и онзи bomer00, нещо подобно :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
те такива теми обсъждат, особено за старото поколение, а димитър пък с тази дъщеря :д
а мартууу, май той беше всяка седмица с различен сюжет в темата, ама може и да беше някой друг от тяхната свита :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
+++
П.С: и аз бих ти изплющяла един зад врата, ако съм на мястото на гаджето на сестра ти и някой си пикльо на 17 говори, че с нищо не е заслужила това, което има. Не вярвам само да си е щракала с пръсти за 1700 кинта заплата.
Я върви обявявай войни в някоя психиатрична болница.
Последно редактирано от per-dead : 05-11-2015 на 20:21
Залагам стотак, че това е или Dimitar LM или Martyyy, сигурен съм на 100%!
Егати тъпанара си. Като мразиш семеиството си кой те кара сега на 17 да живееш при тях? Ами нали е най-лесно те да дават парите и да ги оплюваш за това знам какво е да имаш по-голям брат аз самия имам и повярваи ми ако ги мразеше ти сега нямаше да живееш с тях
ti pyk kakvo iska6 na 17 godini sym nqma kyde da rabotq i pari ina4e s golqmo ydovolstvie se maham.Gadjeto na sestra mi i neska me be6e bil a maikami i ba6tami se radvat.
Ela za malko na moe mqsto neska tozi 6iban idiot gadjeto na sestrami daje mi posini kraka,ry4ete i korema.
Nqkoi 6te mi dade li syvet kakvo da pravq pone s gadjeto na sestra mi zada ne me bie.
Левски до гроб.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ъммм. Незнам какво да кажа по-скоро ще си замълча. Ти не обясняваш нищо,това за пърите си истинска злоба и завист. Злобей си, но с това не постигаш нищо.Неможе пърите да са проблема. Кажи другото