.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DEPRE$$ED OCEAN Виж мнението
    Първо бог не съществува второ какво те ебе за вашите или мнения общо зето ? като станеш по голям се изнасяш и си готов. а и https://www.youtube.com/watch?v=2dbR2JZmlWo

До papugai анала ми е твой скъпи.
    Не знам дали съществува викат че съществува и аз му обявих война.И сестра ми е една идиотка казва на Гаджето си че съм я удрял и от време на време гаджето и вземе мен да ме бие.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Mrazq tozi 6iban jivot Виж мнението
    Не знам дали съществува викат че съществува и аз му обявих война.И сестра ми е една идиотка казва на Гаджето си че съм я удрял и от време на време гаджето и вземе мен да ме бие.
    Да си виждал доказателство ,че съществува Бог ? Това ,че си обясняваме неща който са не обясними и решаваме ,че Бог го е направил така ,че само се унижаваш като ходиш в църквата. Сестрати е к*рва и върти всички освем теб на малкия си пръст и понеже не успява да те контролира започва да лъже за да ти причинява болка. Щом лъже я удари найстина и кажи на гаджето й ,че преди е лъгала ,а сега наистина си я ударил. Ако скочи на бои бий се.

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Да си виждал доказателство ,че съществува Бог ? Това ,че си обясняваме неща който са не обясними и решаваме ,че Бог го е направил така ,че само се унижаваш като ходиш в църквата. Сестрати е к*рва и върти всички освем теб на малкия си пръст и понеже не успява да те контролира започва да лъже за да ти причинява болка. Щом лъже я удари найстина и кажи на гаджето й ,че преди е лъгала ,а сега наистина си я ударил. Ако скочи на бои бий се.
    Да благодаря ти много че,ме посъветва да я ударя.Гаджето и ме спука от бой.

LazyMalo
    Guest
    Trqbva da vqrva6 , za vseki slu4ei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си