- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На сухо??
Аз съм девствена все още с гаджето ми сме заедно от 3 месеца почти ,но още не сме го правили защото не съм готова.Той ми казва ,че не ми изневерява нито го е направил откакто сме заедно....Възможно ли е да стои на сухо доста време? Или ме люже как мислите?Ако е така ще има ли някакви проблеми ако е само на чикии?
Някой стоят на чикии с години. Неговото е нищо за сега. Може да започнеш ти да му ги биеш, поне да разбере, че има гадже.
Ами много хора са на сухо, понеже на жените явно им харесва когато мъжете седят на сухо! На мен лично ми писна от надути кифли с огромно самочувствие без грам покритие!!!!
Сигурно лющи чекии като ненормален, в очакване да спреш да се назландисваш и най-после да си отвориш краката.
Welcome to the Jungle...
Направи му някоя и друга свирка да се успокои човека, кой знае как се дърви вечер ... От свирка няма да изгубиш девствеността си и няма да забременееш, от сега ти казвам, че скоро да няма тема - духах, бременна ли съм![]()
![]()
Ако съм на него ще си намера една само за пошляпване,а с теб ще съм само за разходки,целувки и тн.
Представи си риба на сухо как е.Ей така е и гаджето ти.Скоро ще "пукне" човечеца и ще си намери друго езерце дето "да си пуска въдицата"![]()
ахаххахахахахаха
Няма страшно те момчетата знаят как да се справят със сухите периоди. Не си давай зор заради него. Изчакай да се почувстваш готова иначе ще супер неприятно. Апък ако толкова се притесняваш за него започни подготовката с нещо малко като чекия помоли го да те напътства като ти казва как му харесва повече и постепенно с времето премини към свирките
На простотия ми мирише на мен.
И каква връзка е това ако мога да попитам?
Но както си прецениш.
Но не се сърди, ако си намери друга, докато ти се дърпаш като ощипана госпожица.
как може да призовавате момиче да си загуби девствеността ей така щото вие и казвате
мама ви деба лайнарска
Ми той пък що си е избрал такава връзка?Да си беше хванал една маратонка.
Щом се е захванал- ще чака.
Възможно е , ние с първия ми не го бяхме правили до третия месец . Всичко опира до това дали можеш само със секс да задържиш момчето .. това си проличава още в началото . Ако ти е казал ,че ще те изчака , до като станеш готова - значи е такаНе се притеснявай
![]()
Да не се била сърдила ако си намерил друга...Що ти няма ли да се разсърдиш?
Дайте да им пускаме на втория ден, че да не ни зарязват..толкова жалки ли станахме?