.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Егати тъпанара си. Като мразиш семеиството си кой те кара сега на 17 да живееш при тях? Ами нали е най-лесно те да дават парите и да ги оплюваш за това знам какво е да имаш по-голям брат аз самия имам и повярваи ми ако ги мразеше ти сега нямаше да живееш с тях
    ti pyk kakvo iska6 na 17 godini sym nqma kyde da rabotq i pari ina4e s golqmo ydovolstvie se maham.Gadjeto na sestra mi i neska me be6e bil a maikami i ba6tami se radvat.
    Ela za malko na moe mqsto neska tozi 6iban idiot gadjeto na sestrami daje mi posini kraka,ry4ete i korema.
    Nqkoi 6te mi dade li syvet kakvo da pravq pone s gadjeto na sestra mi zada ne me bie.

Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от Mrazq tozi 6iban jivot Виж мнението
    ti pyk kakvo iska6 na 17 godini sym nqma kyde da rabotq i pari ina4e s golqmo ydovolstvie se mahamGadjeto na sestra mi i neska me be6e bil a maikami i ba6tami se radvat.
    Ela za malko na moe mqsto neska tozi 6iban idiot gadjeto na sestrami daje mi posini kraka,ry4ete i korema.
    Nqkoi 6te mi dade li syvet kakvo da pravq pone s gadjeto na sestra mi zada ne me bie.
    Ами издебни го в гръб с нещо вашите какво мислят по въпроса че тоя те бие? ако искаш може да се оплачеш и в полицията

Ами издебни го в гръб с нещо вашите какво мислят по въпроса че тоя те бие? ако искаш може да се оплачеш и в полицията
    ne im pyka na roditelite mi 4e toq boklyk me bie vseki den kogat me vidi me bie.Oplakah se ama ne me prieha na seriozno.

opitah se vednyj da go izdebna v gryb ama togava me razbi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си