- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Последния папа
^ безкрайно жалък си дори в паралелната вселена, където това, на което коленопреклонно вярваш от страх, е истинско
ако има момче, което е създало висшия разум и иска той да се развива, то няма да очаква от него да се държи като овца, която не може да стигне сама до елементарните етични норми на поведение, нито да го плаши и да се държи с него като с нещо по-маловажно, заповядвайки му
кой е той, че ще ме съди? защо? няма ли да седне и да си оправи дупките по ръцете, вместо да се занимава с моя живот на независима личност? за какъв се е взел тоя нещастник, май приятелите ми не са му подпалили добре ръчичките предния път и още го сърбят да прави глупости
кажи ми, ако обичаш, каква е разликата между теб и сектант, който заявява същото това
за своя духовен учител / измислено божество?Не си губи времето със съмнителни пророчества. Виж по-добре дали живееш, според заповедите на Спасителя Иисус Христос, Който ще ни съди всички, все едно в кое време сме живяли.
Последно редактирано от dimitar., : 05-15-2015 на 17:49
Например, когато се удариш, кое е тялото за да те съди, но тялото те съди, защото те боли (просто тялото такова му е устройство и те боли, не може да му се сърдиш, че те съди, дето викаш това са гени), ами тук е горе-долу същото само, че от духовна гледна точка.
ПП: а тука дори Бог ти изпраща спешен екип на бърза помощ (Изкупителя), ама, а де...
Последно редактирано от defender : 05-15-2015 на 18:50