.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    ^ безкрайно жалък си дори в паралелната вселена, където това, на което коленопреклонно вярваш от страх, е истинско
    ако има момче, което е създало висшия разум и иска той да се развива, то няма да очаква от него да се държи като овца, която не може да стигне сама до елементарните етични норми на поведение, нито да го плаши и да се държи с него като с нещо по-маловажно, заповядвайки му
    кой е той, че ще ме съди? защо? няма ли да седне и да си оправи дупките по ръцете, вместо да се занимава с моя живот на независима личност? за какъв се е взел тоя нещастник, май приятелите ми не са му подпалили добре ръчичките предния път и още го сърбят да прави глупости

кажи ми, ако обичаш, каква е разликата между теб и сектант, който заявява същото това

Не си губи времето със съмнителни пророчества. Виж по-добре дали живееш, според заповедите на Спасителя Иисус Христос, Който ще ни съди всички, все едно в кое време сме живяли.
    за своя духовен учител / измислено божество?
    Последно редактирано от dimitar., : 05-15-2015 на 17:49

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    кажи ми, ако обичаш, каква е разликата между теб и сектант, който заявява същото това
    Как се доказва, че не си сектант ?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Как се доказва, че не си сектант ?
    Незнам. Според теб как?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    кой е той, че ще ме съди?
    Например, когато се удариш, кое е тялото за да те съди, но тялото те съди, защото те боли (просто тялото такова му е устройство и те боли, не може да му се сърдиш, че те съди, дето викаш това са гени), ами тук е горе-долу същото само, че от духовна гледна точка.

ПП: а тука дори Бог ти изпраща спешен екип на бърза помощ (Изкупителя), ама, а де...
    Последно редактирано от defender : 05-15-2015 на 18:50

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Например, когато се удариш, кое е тялото за да те съди, но тялото те съди, защото те боли (просто тялото такова му е устройство и те боли, не може да му се сърдиш, че те съди, дето викаш това са гени), ами тук е горе-долу същото само, че от духовна гледна точка.
    докажи го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си