- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
Утре ще правя нещо което включва и прясно мляко.въпроса ми е дали трябва да преработя прясното мляко или директно да си отворя обаковката и да си го сипя ?
^направо сипи
Домашна тортила с пикантни картофи, домашно песто, веган майонеза, салата, чери домати, люти чушки и лук.
Happy food revolution day![]()
^искам да си ми готвачка вкъщи :с
напоследък се изхранвам само с полуготови спагети и гювечета, всичко друго вкъщи е месно и полудяваам :д
С удоволствие :Д на мен много често ми се готви, но не ми се яде
Майонезата си я купих от Alnatura, в съдържанието има слънчогледово олио(50%), захар (необработена), семена от горчица, винен и ябълков оцет, протеин от фъстъци, къри и celery.
Иначе веднъж една позната беше направила майонеза от соево мляко, олио и лимонов сок с пасатор. Беше много вкусна, пухкава и лека.
:О
майонеза на ALNATURA
п.п рецептата звучи добре, но нямам пасатор в наличност; а с блендер подозирам че няма да се получи.
благодаря иначе
:: някаква салата, която бях приготвила преди
не беше особено вкусна, така и не привикнах към лененото масло
http://prikachi.com/images.php?images/376/8115376J.jpg
тия орехи от Китай ли си ги поръча?
само там правят копия на храни, сигурно тия орехи са ги правили в някой гараж в силиконови матрици и затова всички са еднакви
иначе ей така правят яйца там https://www.youtube.com/watch?v=0US7JEfhsrA
ууоу
пекани съм сложила в салатата
от KAUFLAND
П.П американски орехи се водят
Последно редактирано от lunacy : 05-15-2015 на 21:20
Ах, някои все едно са расли в гората, ама това е нищо пред тоталната липса на първите седем години. Мама и тате не са ли ви научили да си затваряте устите, че да не се излагате.
/марк твен, а-у, макар че съм сигурна, че не знаете за какво говоря.
не всички са като теб
пак ми се хапва тирамису. мхмхмхм
http://i.imgur.com/srM11HR.jpg