.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    анархи, кажи на близалката да прати много поздрави от мен на момичето с черния бански

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    анархи, кажи на близалката да прати много поздрави от мен на момичето с черния бански

Няма нужда-ще изчакам да се появиш в нейният профил просто.А може и с някое друго момиче от снимката или с някой от ''приятелите'' от отбора ти по плуване които живеят в щатите : )

едно твое цитатче

уй казва ''ако бяха измислени, за близалката може да е така, повече ми се вярва, че си тръгнал с една нейна съотборничка, която се доближава до твоята визия
    https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...43515753_o.jpg
    тази със синята Арена в средата''

Това което си написал означава че близалката НЕ Е момичето със синьото, сега ще блокираш и ще получиш гърч очаквам да кажеш,че не си го писал ти но погледни на страница 3

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от deStroyeR_ Виж мнението
    Няма нужда-ще изчакам да се появиш в нейният профил просто.А може и с някое друго момиче от снимката или с някой от ''приятелите'' от отбора ти по плуване които живеят в щатите : )

едно твое цитатче

уй казва ''ако бяха измислени, за близалката може да е така, повече ми се вярва, че си тръгнал с една нейна съотборничка, която се доближава до твоята визия
    https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...43515753_o.jpg
    тази със синята Арена в средата''

Това което си написал означава че близалката НЕ Е момичето със синьото, сега ще блокираш и ще получиш гърч очаквам да кажеш,че не си го писал ти но погледни на страница 3
    Хубаво е някъв тъп като теб да ми обяснява, какво съм написал, защото явно аз съм писал мислейки като теб, демек с гъза си.
    анархи, само с бой може да ти се налее нещо в тиквата, всеки друг начин е загуба на време и нерви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си