.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Обвързан е..

Да както се подразбира от заглавието обвързан е...успях да свърша тази глупост - да се влюбя в обвързан мъж, търсещ секс, а и не само извън връзката си.Красив, галантен, стабилна работа, определено знае как да се държи с жените.Отношенията ни започнаха на тема секс, но като, че ли напоследък се развиха и в духовна област.Разговорите ни започнаха да се разграничават от предишните - говорим си за това как е минал деня ни, проблемите и радостите, звъним си.Да подчертая секс не сме правили, само орално (звучи ужасно, но факт).Опитвам се да анализирам случващото се, но така и не мога да стигна до извод - от една страна си мисля, че ме търси само за секс, но от друга ми се струва, че има нещо над това, защото той така или иначе секс си получава от приятелката му, а с мен се занимава около 1 година и като, че ли ако беше само за това щеше да се е отказал като не го получава вече толкова време. Ще попитате за приятелката му..гризе ме съвестта няма как, но като, че ли минах периода, в който все още можех да се откажа.Имам обичайните притеснения, обещавам си, че ще се откажа, че няма да ходя при него и няма да го търся, но щом го видя и коленете ми омекват и ставам като хипнотизирана, той е първият човек, с който се отпускам толкова сякаш се познаваме от години, оказах се толкова безхарактерно същество, а до сега бях толкова волеви човек.Да вметна, че разликата в годините ни е цели 10 години- аз съм на 19. Та моля ви изкажете мнения, на къде да се ориентирам?
    .................

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от aleks07 Виж мнението
    Да вметна, че разликата в годините ни е цели 10 години- аз съм на 19. Та моля ви изкажете мнения, на къде да се ориентирам?
    Предлагам да се ориентираш към вратата, т. е. да си обираш крушите от ситуацията. Едва ли пичагата, дето гони 30, ще си зареже рутината и ще хукне да гони дивото. Тва съвсем приятелски.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Blab
    кога е роден?

едит: всъщност, около 29-тата си година човек преминава през сатурнова "криза", прави голяаааама равносметка и вади голямото сито. всичко, което се окаже неработещо, ненужно, излишно...
    си заминава. това е сигурно най-определящият период за един млад индивид;
    Последно редактирано от Blab : 05-17-2015 на 07:39

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    блаб здравей

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    едит: всъщност, около 29-тата си година човек преминава през сатурнова "криза", прави голяаааама равносметка и вади голямото сито. всичко, което се окаже неработещо, ненужно, излишно...
    Т. е. има надежда за хлътналата девойка да спре да го играе втора цигулка?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    разбира се че има

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    блаб здравей
    здрасти:Д

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    разбира се. както и може авторката да е важен катализатор (за себеосъзнаване, преоценка, промяна, решение) в живота на дадения човек. не знам, аз вярвам, че нищо не е случайно;

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    това е сладко, ще ти пратя една карта, която все още очаквам/се надявам да разчетеш

бтв кога ще се видим?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    кога е роден?

И ся всички залюхани пикли, дето се занимават с по-възрастни обвързани мъже, ще вземат да си повярват как ще са причината за огромен нравствен катарзис.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ама разбира се, нали звездите го говорят, човек с тях не може да се бори, ние собствено мнение нямаме, собствени решения не взимаме, гледаме небето и гадаем.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И ся всички залюхани пикли, дето се занимават с по-възрастни обвързани мъже, ще вземат да си повярват как ще са причината за огромен нравствен катарзис.
    И аз го мислех точно това, но не намерих начин да го напиша възпитано.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ама разбира се, нали звездите го говорят, човек с тях не може да се бори, ние собствено мнение нямаме, собствени решения не взимаме, гледаме небето и гадаем.
    Отбележи датата в календара, please.

Отбележи датата в календара, please.
    В цикъл или овулация ?

Супер фен Аватара на sladura89
    Е и като е обвързан какво толкова може да се развърже!

Мега фен Аватара на Blab
    нали си говорехме за възможности
    статистически всичко е възможно;

иначе, какво всъщност значи "обвързан"? човек сам прави изборите си и те винаги имат последствия - върху него И върху другите/средата))

е и?
    нима всяко момиче във връзка не си мисли, че тя е любовта на живота на човека до себе си?:Д
    Последно редактирано от Blab : 05-17-2015 на 09:51

Град
    пространството на Дисе
    В цикъл или овулация ?
    Ранна лутеална фаза.

Блаб, статистически пълним детските главици с розови балони.
    Последно редактирано от kalpazanka : 05-17-2015 на 09:54

Мега фен Аватара на NomNomNom
    и аз това викам :д

То по принцип има 3 основни ситуации

- той си е кръшкач, защото все още се опитва да наваксва нещо
    - той не е щастлив във връзката си, но няма топки да я прекрати, или пък е щастлив, но му липсва нещо - тогава си поредната
    - наистина те харесва, но ... и след това многоточие седят всякакви обяснения/пречки :д

По този повод, имам една позната, която си има сериозен приятел и сериозен любовник от 2г. сигурно. И той също си има сериозна приятелка, освен нея. И се крият, защото не им стиска да вземат решение.
    Но според мен те в една къща няма да се изтраят, вълнуващо и добре е, като се виждат тайно, но ако се съберат, няма да е същото.
    Та, авторката да помисли и над това.

Пък лично мое мнение е, че ако не те е направил вече първа цигулка, при положение че няма нито деца, нито брак - значи трябва да се откажеш, защото може да се наложи да съпреживяваш колебанията му, чуденките му, проблемите с приятелката, и със сигурност има причина да не я напуска, и ще да е някоя от тези:
    - свикнал е с нея, сигурно я обича
    - свикнал е с нея, няма топки, шубе го е да я зареже.

Аа, също, ако беше мъж на място - 1во нямаше да изневери, щеше да си реши проблемите преди да се впуска в авантюри, 2ро - да речем, че е извършил недообмислени действия - ако те искаше теб, щеше да ти предложи да сте знаедно и безболезнено да остави лека-полека другото момиче - и първо те полека да се разделят, после вие да не обявявате връзката си, а да почакате и след 1г. примерно да започнете с по-публичните изяви.

Ениуей, искай дажа, че тоз твоя приятел постъва малко немъжки - колебливо, а на мъжете им е присъщо да са по-решителни.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ранна лутеална фаза.
    Защо ползваш думи, които само жените разбирате, а не кажеш направо, че не е моя работа.

Това ти е любимата фаза ^ :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Толкова се радвам, че не съм си споделяла любовните мъки тук :д

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Това ти е любимата фаза ^ :д
    Бъркаш, любимата ми е да е толкова пияна, че да не запомни къде живея и как се казвам.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Толкова се радвам, че не съм си споделяла любовните мъки тук :д
    Аз строго се съдех в подобните на тази ситуации, та сега не ми мигва окото да сипвам :д
    Имат хепи енд понякога, ама по това, което е написано, аз не виждам нещо специално в отношенията им, че дори и сближаването още е в някаква начална фаза :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Е, ти пък... Не приличаш на човек, който е взимал тъпи решения
    Това да се чете като комплимент :д

Защо ползваш думи, които само жените разбирате, а не кажеш направо, че не е моя работа.
    Хахахаха!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от aleks07 Виж мнението
    Да подчертая секс не сме правили, само орално (звучи ужасно, но факт).Опитвам се да анализирам случващото се
    Осъзнаваш ли, че не си втора цигулка, а си някъде доста по-назад в оркестъра?
    "Мъж", който е решил да изневерява по този начин на приятелката си не го прави само с един партньор. Особено ако не го задоволява напълно.

Нали разбираш, че след време ти ще си на мястото на приятелката му?

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Е и като е обвързан какво толкова може да се развърже!
    +

Тия мъже са сладки и приятни, но само до един момент. После горчат. Трябва да знаеш къде да си поставиш границата, но ти отдавна си я изпуснала. Сега по-доброто решение за теб ще бъде да се разделите. Хубаво ти е с него, влюбваш се в отношението му и в това, което ти се струва към момента. Но реално не го познаваш. Виждаш само хубавата му страна, защото нямате проблеми, скандали, не се стига до сблъсък в някои ситуации. Но ако ти си първата и хипотетично единствената, това няма да е точно така. Всеки човек има и кофти черти в характера, които няма да видиш, ако сте само любовници. Най-вероятно е да си продължи връзката с приятелката си, а теб да забрави като му омръзнеш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си