.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от aleks07 Виж мнението
    Да вметна, че разликата в годините ни е цели 10 години- аз съм на 19. Та моля ви изкажете мнения, на къде да се ориентирам?
    Предлагам да се ориентираш към вратата, т. е. да си обираш крушите от ситуацията. Едва ли пичагата, дето гони 30, ще си зареже рутината и ще хукне да гони дивото. Тва съвсем приятелски.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на per-dead
    Така, да видим...
    Ти си момиче на 19 години, а той мъж на 29 със стабилна работа. И...

Цитирай Първоначално написано от aleks07 Виж мнението
    Да подчертая секс не сме правили, само орално (звучи ужасно, но факт)
    Тоя факт ме навежда на мисълта, че...
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    е щастлив, но му липсва нещо
    , което явно е оралната любов.
    Щом напоследък е почнал да се интересува от теб и от това, как е минал денят ти, явно във връзката му липсват още неща. Не виждам перспектива между вас, щом се занимава с теб вече година, а още е приятелката си.
    Друг вариант е пък нищо друго да не му липсва, освен тръпката... Може и да си разговоря с момичето, с което е обвързан за това, как е минал денят и, може да и звъни, да и споделя, тя да му споделя, да му духа, а-у, но тръпката да липсва. А тръпката от криенето повярвай, голяма е (е, вярно, че аз само от родители съм се крила, ама т'ва по-страшно, докато живея под техния покрив ;д). И това е по-вероятният вариант, предвид че не приключва връзката си.
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Предлагам да се ориентираш към вратата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си