Първоначално написано от sexy_girl234 На 19 съм... аз не съм от момичетата който изневеряват, но нелепа си.
Първоначално написано от Goddess нелепа си. Какъв ти е проблема на тебе пък...
Първоначално написано от Goddess нелепа си. *n защо не зарежеш гаджето си, по дяволите :д
Девет кули дзидини, девет враке железни. Никой немой да отоври да прерила, ей ей... Зад високи дзидини девет темни одаи едно сърце те люби заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom защо не зарежеш гаджето си, по дяволите :д Много пъти съм питал Goddess защо не го зареже и да тръгне с мен, не иска да ми даде разумно обяснение.
Първоначално написано от papugai Много пъти съм питал Goddess защо не го зареже и да тръгне с мен, не иска да ми даде разумно обяснение. Ми аз по принцип не съм от момичетата, които ще стоят с някого заради парите му, ама сега обстоятелствата ме подтикнаха. Ти вече имаш ли пари ?
Първоначално написано от Goddess Ми аз по принцип не съм от момичетата, които ще стоят с някого заради парите му, ама сега обстоятелствата ме подтикнаха. Ти вече имаш ли пари ? Пари имам за десетина като теб, но щом вече търсиш само тях, ще те запозная с един приятел, той си пада по такива.
Виж "облака" с етикети
Правила