Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
Изчетох всички коментари,като си мислех,че ще прочета нещо смислено,но не.Имаше два - три сериозни коментара по темата,а останалото - пумия.Подобие на чат.Както и да е,аз пък на пук на другите,които ти казват,че си втора цигулка ще ти споделя моя личен опит,с по голям мъж,с който сега дори живеем заедно.
Бяхме приятели от около година,като никога,ама никога не съм мислела,че ще го харесвам.Бяхме си просто приятелчета.Той си имаше приятелка с която беше от 8 години (той е на 29,аз съм на 22 ).Постепенно обаче,взехме да си пращаме целувки ,взехме да си пишем по закачливи смс-и,но нищо повече.Постепенно обаче нещата се случиха,целунахме се,започнахме да се държим за ръце и да си говорим за това как е минал денят ни,точно както при теб.Като аз не исках нищо сериозно,защото знаех,че е обвързан.Един ден просто му казах,че за момента не ми пука,че си има приятелка,но някой ден това ще се промени и ще започна да го искам само за себе си.Но ако не иска да се разделя с нея,просто да не ми дръжи сметка дали ще се виждам с някого и тн.През цялото време си мислех,че излиза с мен само заради секса.Но грешах и то много ! След около месец остави приятелката си,но аз все не му вярвах,защото както казаха по горе,си мислех,че ще постъпи и с мен така.Че ще е с мен,а ще излиза с други,или ще ме зареже заради поредната..Е да,ама не.Година по късно - живеем заедно,говорим си за сватби,деца и тн.Просто не слушай хората.
Мъж на 29 години,остави зад гърба си сигурна 8 годишна връзка,заради 22 годишна пикла =] и е по щастлив от всякога.С времето разбрах,че не е имал вина.Просто 8 години са тъпчили на едно място,не е получавал внимание,та дори и секс ако щете.Говори с него,ако вярваш,че между вас има нещо повече.Не губиш нищо. =]
Браво, невероятна си.

Та, бъди си гордата пикла, която е развалила 8 годишна връзка, няма проблеми, само някой ден като имаш 2-3 деца, да не се появи някоя друга 22г. и да се бие в гърдите после .

Изневерите - ок, немалко връзки преживяват изневери.
Ама развалянето на връзка, това вече не е приятно.
Той, особено, зад гърба на приятелката си да прави такива неща.