- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Специалистите по зодиите да отговарят
Не казвам, че лъжеш нарочно и умишлено, хората са устроени така, че да виждат само положителните си черти, на тях наблягат при описването си.
в случая споменах само това. иначе мога да изредя много от отрицателните си черти без никакво притеснение
И ще излъжеш отново, и отново ще ги преувеличиш.
Нали ти казвам, че така сме устроени, доброто за едни е лошо за нас.
Много объркано звучи, за това не си чета повторно коментарите, ще ми се наложи да поправям всичките.
Кажи си лошите постъпки и започни от първи клас.
Последно редактирано от papugai : 05-22-2015 на 16:40
корб, злосторника? r u fuckin serious
panda, впечатленияя.. ест че не може да се слагат нещата под общ знаменател, това все пак е и една малка темичка за дрънканици.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
kudos
Макар, че те всички казват така, но се разбрахме да не лепим етикети
Един познат отиваше на екскурзия и нямаше фотоапарат, и се притесняваше да си остави лаптопа при съквартиранта. Помоли ме да му го пазя, докато го няма. Аз му давам моя фотоапарат, че няма и му викам да ми качи снимките после, не да ги трие, че и аз да си разглеждам. Тоя ми заяви: е, не стига, че ти давам да ми пазиш лаптопа (това се подразбира като услуга от НЕГОВА страна), ами и снимки ще ти пращам. Просто от хора с твоята зодия съм чувала най- много много такива обяснения как те, видиш ли, за моето благополучие се грижат. (докато аз им правя услуги)![]()
Последно редактирано от therichbitch : 05-22-2015 на 17:52
просто се познавам с разни хора и лично. току-виж прочетат и си развалят мнението за мен ^^
Автогол, но поне служи за оправдание, което мога да ползвам, иначе лично аз не бих се интересувал от мнението на някой за мен, ако случки в миналото ми го определят.
всеки си има любима и нелюбима зодия, предимно от хора, дето просто са ни наранили.
it's hard to be objective![]()
А ако си излизал с някой с твоята зодия, ще намразиш и себе си ?
Тия, които прекалено много вярват в зодиите, не излизат със собствената си. (както и с всички други, за които звездите им казват, че са несъвместими, разбира се)
Последно редактирано от therichbitch : 05-22-2015 на 18:06
Това само жена би го направила, мъжете първо гледаме циците, нещо подобно на хвърлянето на боб е, но много по-вярно.
не само щото знам астрология, просто мъжете рак са ми yikes
що бе? :Д Аз съм с впечатления, че са много галантни, без да са играчи и знаят как да се държат с жените. И са ценители на изкуствата- най- вече музиката![]()
впечатления: или лузъри, или сноби, дето try too hard.
самият знак е много неуверен, и не ме е страх да го кажа.
но виж, риби бих взела по всяко време :д
//не че е хубаво да се зарича човек,де.
Последно редактирано от Corb1225 : 05-22-2015 на 19:57
Corb, Стига ми относителността, още малко ще взема да реша, че не съществувам.
Като чета поста, не ми изглежда фанатичен и е оста по- смислен от комуникация на ниво "на ти куклите, дай ми парцалите", каквато често се развихря в темите.
Jghgh,, защо или/или , да си лузър и да си сноб не са взамоизключващи се :Д
Както казах и вчера, понякога ми е супер интересно да чета и преоткривам качства, но не си представям как ще кажа: аа, този е близнаци, въздух под налягане, (обикновено с тях не се сработвам за по- сериозни отношения) ми че аз няма да се сближавам с него
Нещо интересно, на което попаднах за зодиите:
http://svetovnizagadki.com/7-%D0%B7%...-%D0%BD%D0%B8/
Специално за мен много неща са нацелили действително.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!