.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има ги в ДМ, ама чети етикета, защото бадемовото им мляко е пълен боклук - подсладеното, чувам, че и неподсладено имали, ама не съм го виждала.
    Аз имах предвид соевото. Иначе бадемово ми харесва на Алнатура.
    А мляко от овес на Kolln, особено с шоколад nom nom...in case if someone cares to know xD.

В едека има Провамел, която също е хубава марка.

Някой спомена, че няма разлика между Алпро и други марки, според мен има...и то голяма. По евтините марки имат странен вкус, подобно на брашно/нишесте...:/

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    По евтините марки имат странен вкус, подобно на брашно/нишесте...:/
    Защото слагат по-долнокачествена химия, иначе и в двете няма нещо, което да не е създадено изкуствено.

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Аз имах предвид соевото. Иначе бадемово ми харесва на Алнатура.
    А мляко от овес на Kolln, особено с шоколад nom nom...in case if someone cares to know xD.

В едека има Провамел, която също е хубава марка.

Някой спомена, че няма разлика между Алпро и други марки, според мен има...и то голяма. По евтините марки имат странен вкус, подобно на брашно/нишесте...:/
    eм, аз честно казано на марка по-евтина от ALNATURA не съм попадала... така че г/д говоря за АЛПРО и АЛНАТУРА, и двете са ОК

: : взимала съм си и на няколко пъти от ТРИУМФ някакво соево, дето беше евтино, ама и то не беше лошо май

нз, общо взето не съм открила все още "млека", които не ми харесват като вкус

ПП в България къде ги намираш тези евтини соеви млека? :д

ПП 2 вариант е и сам да си правиш, но моите опити по някаква причина не се увенчаха с успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си