- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
А, да кажа, че горе плюсчето беше за Доктора, а не за това, което каза папито. Сега се усетих. И се задължавам да измисля въпросчета ;д.
Каза, че си християнка, но религиозна ли си или просто кръстена? Вярваш ли в християнските ценности? Ако не беше християнка, по-лош човек ли щеше да бъдеш?
[QUOTE=Lilanda;11298689]Слънчевке, слушаш много хубава музика. ^^ Sweater weather ми е любима, а Angus & Julia Stone са прекрасници. <3
Дам. И това ''слънчевке'' ми харесва :д
Какви стилове слушаш като цяло?
Какви ли не. Горе споменатите ги слушам много често, иначе предимно някакви чилващи неща, комерс, алт. рок, трап, реге, днб. Абе, не се ограничавам музикално :д
Защо България /за образованието говоря/?
Защото няма да се чувствам сигурна другаде. И физически, и психически.
Къде искаш да живееш?
В България искам да си живея, но в по- голям град. По- горе писах, че искам морско градче, но едва ли. Пловдив, например, ми е много любим и ще съм доволна.
Правиш ли си планове или го караш на интуиция?
Планирам винаги, всичко. Друг е въпросът дали ми се получава. ВИНАГИ се случва обратното на плануваното и винаги е неочаквано положително.
Какво/кого обичаш?
Днес съм много обичлива, хубав въпрос :д
Майка ми и всичките ми близки хора.
Обичам да вали и да не трябва да излизам.
Обичам прегръдките.
Обичам мириса на следдъжд :д
Обичам всички библиотеки и книжарници. Мога просто да си стоя там и нищо да не правя.
Обичам да ми пипат косата.
Обичам мириса на свежи краставици.
Обичам да стоя на терасата вечер.
Обичам целувките.
Обичам да заспивам в току що изпрани/така де, изсъхнали вече/ чаршафи.
Обичам да пътувам на отворени прозорци.
Обичам сутрин да пия кафе/образно казано/ с майка ми.
Обичам да правя малки изненади на хората.
Обичам да усещам различни повърхности :д
Обичам да философствам.
Обичам да решавам тестове/от тия глупавите, онлайн/.
Обичам момента, в който осъзная, че алкохолът започва да действа.
Обичам да изрязвам разни неща.
Обичам да чета на глас.
Стига толкова :д/QUOTE]
Хасково го харесвам много, много, все пак там израснах, но не си представям там да живея. Красиво е, но половината ми е семейство е там, а аз искам да съм другаде. Стара Загора е ок, обикаляла съм доста по правите улици, ама там пък атмосферата не ми харесва :д Имам си някакви вътрешни възприятия ии да. :д
със сол..мммммм ;д
сподели някоя интересна случка,която ти се е случила скоро
когато вървъш след като е валяло,стъпваш ли в локвите или ги заобикаляш(не някви 1 метър дълбоки де.. нормални локви;д)?
Пловдивската атмосфера е адски гадна също, но какво по- точно имаш под атмосфера?
Защо отговаряш толкова скучно, Луна?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Съгласна ли си на стола да седне Доктор Сатана?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.