- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо се обиждат момичетата
Ахахаха.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Дримок, не се смей, а се учи. Не да ми викаш: "тая избирам, оная избирам" и да чакаш сами да ти кацнат.
Никого не избирам.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Снощи друго разправяше, докато пиеше алкохолни отвари, сврян в ъгъла на ханчето, и си бършеше сълзите във фустата на жената на ханджията. А селяните пееха песни в опит да те развеселят, пък аз пусках парченца хамон на ханджийската котка под масата.
Dreamwalker не употребява алкохол.
No.
Папи, недей така е, мой ;/. Не ти позволявам да се подиграваш на моята дама! И на всички останали също!
И сега следват съмненията, особено с наличието на някви камбанки, Ива също има мъжки профил, само да не се окаже след това, че пишат не момче и момиче, а момиче и момче.
ъъ, нищо не схванах. кви камбанки, кви пет леа
нямам други профили, лол
М пак започна да ми лази по нервите
и по-добре да не ми отговаря.
ще го помоля да ме игнорне/не ме чете повече
защо?
*усещам, че това не беше въпрос, а аз не схващам*
Най-голямата легенда.
о, ама майната ти. мен пък ме дразни, когато ме обвиняват безпричинно.
дриймуокър, ще смяташ ли за голяма тази форумна легенда, ако димитар също е част от арсенала от фейк профили