- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Кой е наред да пише от профила на dreamwalker, да знам кога идва и моят ред ?
Алкохол и секс да не видите цял живот, ако не спрете да коментирате жена ми!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
бтв: май познах като му писах на Пешо - скейтбордиста, че Кофата е на път да стане най-четеното място във форума - преди малко погледнах - 90 човека в момента я зяпат!![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За да поразяват цели армии както в славното минало на рода Коцкариен!
Аааааааа...
Гладен съм - още не съм вечерял, а се чудя що ми къркори стомаха.
Ама пък толкова да е интересно в момента в темата ми... (((:
dreamwalker-a е такава лисица (или лисунгер), че отново идея си нямам коя/кой е - някой от списъка ми, някой извън списъка ми... :Д
Но виждам, че е писано да си остане Мистерия, та... Така да бъде - Мистерия да си остане! (:
А аз отивам да ям дюнер и шиш-таук (от най-вкусните - на един потребител тук съм му писал за тез' вкусотии - даже бях обещал да почерпя). (: