леле станаха 45 дни вече откакто не съм, дано не паяжинясям...
Първоначално написано от BlauMeise леле станаха 45 дни вече откакто не съм, дано не паяжинясям... направо си се срастнала
Първоначално написано от golemiq_korab_minava направо си се срастнала Правилното място да намериш някой който да се погрижи да не "паяжинясаш"
Първоначално написано от BlauMeise леле станаха 45 дни вече откакто не съм, дано не паяжинясям... Лошо, много лошо... ^^
Първоначално написано от BlauMeise леле станаха 45 дни вече откакто не съм, дано не паяжинясям... Спокойно като станат 90 дни ще спре да ти пука и ще престанеш да ги броиш!
Първоначално написано от sladura89 Спокойно като станат 90 дни ще спре да ти пука и ще престанеш да ги броиш! Колкото дни да минат ,се брои При някои хора е тежко положението ;д
Първоначално написано от deitona22 Колкото дни да минат ,се брои При някои хора е тежко положението ;д И при мен не е леко, ама вече ми е все едно!
Първоначално написано от sladura89 И при мен не е леко, ама вече ми е все едно! Разберете се с BlauMeise Някъде посредата да се срещнете хаха Иначе от 2 месеца не съм ;д
Първоначално написано от sladura89 Спокойно като станат 90 дни ще спре да ти пука и ще престанеш да ги броиш! Ужас не е за разправяне, не ми е весело... Дано не се стига до там...
Първоначално написано от BlauMeise Ужас не е за разправяне, не ми е весело... Дано не се стига до там... Е, ако ми беше малко по-близо можеше да помогна, ама то положението и при мен не е розово просто вече престана да ми пука!
Първоначално написано от BlauMeise леле станаха 45 дни вече откакто не съм, дано не паяжинясям... Опазил господ вземай мерки!!
Правила