Първоначално написано от BlauMeise леле станаха 45 дни вече откакто не съм, дано не паяжинясям... Спокойно като станат 90 дни ще спре да ти пука и ще престанеш да ги броиш!
Първоначално написано от sladura89 Спокойно като станат 90 дни ще спре да ти пука и ще престанеш да ги броиш! Колкото дни да минат ,се брои При някои хора е тежко положението ;д
Първоначално написано от deitona22 Колкото дни да минат ,се брои При някои хора е тежко положението ;д И при мен не е леко, ама вече ми е все едно!
Първоначално написано от sladura89 И при мен не е леко, ама вече ми е все едно! Разберете се с BlauMeise Някъде посредата да се срещнете хаха Иначе от 2 месеца не съм ;д
Първоначално написано от sladura89 Спокойно като станат 90 дни ще спре да ти пука и ще престанеш да ги броиш! Ужас не е за разправяне, не ми е весело... Дано не се стига до там...
Първоначално написано от BlauMeise Ужас не е за разправяне, не ми е весело... Дано не се стига до там... Е, ако ми беше малко по-близо можеше да помогна, ама то положението и при мен не е розово просто вече престана да ми пука!
Правила