- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Затруднено дишане
therichbitch, първото ЕКГ ми го направиха, когато не се чувствах хич добре. Точно заради това ме пратиха до бърза помощ - казаха, че сърцето ми бие по-бързо от нормалното. От бърза помощ, пък, нищо не споменаха за ЕКГ-то. Също така казаха, че съм разтегнала мускул, или нещо такова. Не са ми предписали нито валидол, нито валериан, дори казаха да не взимам успокоителни, предписаха ми ибупрофен и парацетамол. Пробвах с парацетамол, но нищо. Миналата седмица друг доктор също ми каза, че най-вероятно съм разтегнала нещо. Не знам дали е така или не, но не смятам, че са прави. До сега не съм чула някой да се задъхва, да го болят гърдите и сърцето да му бие по-бързо само заради разтегнат мускул. И да, проверих името на латински. Дори й написах 3 варианта на името. Каза, че няма такова лекарство и ако искам някакво лекарство за сърцебиене трябва да посетя лекар... Който най-вероятно пак ще ми каже да не вземам такива лекарства.
jghgh, вероятно си прав/а, доста промени трябва да направя. От 6 месеца не съм спортувала и се храня само с вредна храна. Аз в началото си помислих, че именно заради това е станало. Скоро ще започна пак да спортувам и ще видим.
102thedream, не, нямам гръбначно изкривяване.
Миналата седмица бях почивка. Дори си направих 3-дневна екскурзия, през която само за 30-тина минутки ми стана зле. Ходих доста, имаше доста емоции, но се чувствах сравнително добре. Странното е, че щом се върнах обратно, веднага почнах да се задушавам. Вече не знам от какво е - толкова много предположения имам.. От прахта, от стрес, от храната, от недоспиване.. Знам ли. Рано е да се каже, но смятам, че се чувствам по-добре отколкото в началото, когато всичко започна. Надявам се да продължавам да се подобрявам занапред.![]()
Последно редактирано от Candice : 06-01-2015 на 22:58
ако трябва да бъда честен без въобще да те (така да се каже) "пращам за зелен хайвер", всъщност има едни зли сили(духове), които причиняват симптомите на болестите, възможно е (не дал Бог) да си получила някакъв род емболия, а може и да е друг вид задушаване, на някои хора им се е случвало фантомно, в такива случаи докторите казват, че е на нервна почва и тем под., например случвало се е дори на някой да му изтрещи главата все едно че някой го зашлевява силно зад врата/в тила и в същия момент да му причернее пред очите и малко или много да загуби съзнание, а докторите да не намерят абсолютно нищо при/след най-обстойни изследвания, но след като се подобряваш, ще се подобриш и още, ако имаш възможност направи си изследвания за белодробна емболия, а също и за сърцето, но дори и да не ти се отдаде, можеш да замениш хидрираните/хидрогенизираните и животинските мазнини (като изключим течната рибна) с течни студено-пресовани растителни от рода на зехтин екстра върджин, препоръчвам ти и естествен соев лецитин (на гранули), и да се движиш повече, движи се всеки ден, това може да включва и къщна/домакинска работа, пране, гладене, чистене, пазаруване, готвене, проветрявай стаите всеки ден, не е нужно да тичаш/бягаш и въобще да се натоварваш рязко/много, но можеш да правиш разходки, колкото можеш да понесеш без да се стига до задушаване, ако можеш, дори по няколко пъти на ден, лечебен глад по 24 или 36 часа веднъж седмично също може да ти бъде от полза, в случай че не усетиш отново симптоми на влошаване на състоянието - не смея да ти препоръчвам по-дълги периоди на лечебно гладуване, защото се прави по специален начин, който е описан в книгите на Пол Брег, Лидия Ковачева и др., ако проявиш интерес, можеш да прочетеш някоя от тях
Последно редактирано от npp : 06-03-2015 на 00:20