- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
мерси.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нямам амнезия.
По отношение другото:
Да, така е - целият форум е много по-подозрителен от мен самия.
Всъщност аз не съм подозрителен - аз само разпитвам от егоистично любопитство.
Защо не написа нищо за себе си?
Например как се казваш и какво работиш.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Вие всички сте ильОмЕнатѝ, мормони, масони, китайци, тайландци и само един от вас е дебил - LoadRunner-a... :Д
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
1. Къде живееш?
2. Какво работиш?
3. Имаш ли братя или сестри?
4. Родителите ти живи ли са? Къде са?
5. Защо се регистрира в този форум?
6. Интересуваш ли се от окултни учения?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Брат ли имаш или сестра?
Обичаш ли животните?
Браво, правилно се ориентира, че сме само две деца на нашите - по отношение конкретен отговор - едно от двете е (или е брат, или е сестра). :Д
Обичам животните - особено, когато са малки! (:
Всъщност лъжа - не обичам всички животни - към хлебарките, молците, комарите, мухите, бълхите, кърлежите и все подобни имам повече от негативни чувства! Кърлеж ме е хапал веднъж - когато бях на 20 г. - сам си го махнах, не ходих до болничен кабинет.
Обичам представителите на семейство котки, кучетата не ги харесвам (единствено за порода "хъски" правя изключение). Не си падам по намирисващи животинки - порове и т.н. Искам да имам мармозетка, както и говорящ папагал. Гледал съм клипове в youtube - тия пернати подлежат на страхотна дресировка!!! Възхищавам се на враните - според мен са едни от най-интелигентните видове птици. Кефя се супер много на новоизлюпени пиленца (някой виждал ли е), ама като пораснат в петли и кокошки сякаш стават грозни (и много тъпи, много много тъпи). Кокошката е едно от най-тъпите пернати. Прилича ми на динозавър с крила и пера... т.е. на липсващото звено. (:
Последно редактирано от M**** : 06-02-2015 на 19:38
Интересуваш ли се от химия?
Биохимия?
Лапаш ли?
Гълташ ли?
Поемаш ли?
Не тълкувай грешно въпросите ми, не е това, което си мислиш.
![]()
Като ученик много ми спореше химията! Биологията някак не ме влечеше чак толкова много. Аве, главно бяха физика и химия (без значение каква химия - дали неорганична, или органична). Лесно помнех съединенията. И наименованията.
Сега, 10 години след като завърших даскало, съжалявам, че не избрах да следвам фармация. Ако го бях сторил, то щях да работя нещо много по-интересно, доходоносно и перспективно, ама... :/
много пишете ве ебах му майката аз спирам да ви следя заклевам се
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Не съм от тия, които си го мислят (и които ги влече)...
За мен това горе са глаголи, та ще дам отговори на основното им значение:
Лапам храната, когато съм гладен като вълк. Тогава не си губя време да я предъвквам като тревопасно животно...
Гълтам вода, когато съм дехидратиран. Тогава "лоча" водата като чистокръвно селско говедо...
Поемам знания - когато са ми интересни. (: А чисто физически - с първите две по-горе действия поемам ценни витамини, минерали и други химични съединения, необходими ми да функционирам като жив организъм. (:
Ето и истинските ми въпроси:
Лапаш ли?(мухите)
Гълташ ли?(хапове)
Поемаш ли?(течности)
Да, това пише на този безценен документ (безценен не защото е скъп за мен, а защото наистина няма никаква стойност, освен когато си вадиш свидетелство за управление на МПС).
А, де - и аз се чудя защо не избрах фармация. А и тогава не мислех в перспектива - т.е. не си давах сметка, че след време ми трябва професия и то професия, която ще ми осигури работа... :/