- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
Истината е...,
че се плаша от тях. Поради ред причини. Виждам, че колкото и да се плюе по днешното младо поколение, то е съобразително (в по-голямата си част) и не му липсват компютърни знания. Да, неграмотни са - но този недостатък забелязвам и в много мои набори или по-възрастни от мен хора. Грамотността или липсата на такава е до личен избор на човек - или искаш да се научиш, или не. Аз си признавам, че не владея нито един чужд език перфектно, но специално за родния майчин и бащин език - е, ценя го и полагам усилия да спазвам елементарните граматически правила за писане. Много, много рядко си позволявам да пиша на латиница. Но се отплеснах от въпроса ти, та да се върна отново на него:
Плаша се и от това, как днешните тийнове не го мислят много-много преди да се впуснат в сексуални контакти. Плаша се как са толкова сексуално освободени и т.н. Ако зависеше от мен - бих върнал порядките от едно време. Затова преди време писах на Corb1225, че се падам консервативен човек.
Плаша се и от това, как тийнове на все по-млада възраст почват да си доставят удоволствие с наркотици (било то леки или тежки). Не смятам за редно петокласници или шестокласници да са пробвали трева, а седмокласници или осмокласници да шмъркат стимулантни прахчета...
Та в тази връзка се плаша, че след "n" на брой години България ще стане страна на цигани, араби и неграмотни българи, с освободено сексуално поведение, претърпели "n" на брой венерически болести... и наркомани.
Едит: аз класифицирам един човек за наркоман, дори само да е пробвал от нещо, наречено наркотик. А както знаем - бивши наркомани няма. Рецидивът ги дебне от всеки ъгъл.
Последно редактирано от M**** : 06-02-2015 на 21:47