.
Отговор в тема
Страница 27 от 111 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2753
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Да, това пише на този безценен документ (безценен не защото е скъп за мен, а защото наистина няма никаква стойност, освен когато си вадиш свидетелство за управление на МПС).
    А, де - и аз се чудя защо не избрах фармация. А и тогава не мислех в перспектива - т.е. не си давах сметка, че след време ми трябва професия и то професия, която ще ми осигури работа... :/
    Ти ли беше първенец на випуска/класа?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен
    дримок пиши по другите теми де

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Ето и истинските ми въпроси:
    Лапаш ли?(мухите)
    Гълташ ли?(хапове)
    Поемаш ли?(течности)

В такъв случай - случва се да лапам мухите по време на работа... :Д
    Хапове - какво беше това? Как изглеждаше? Сериозно - не съм пил хапчета (от какъвто и да е вид, предназначение и т.н.) от не помня колко време.
    Поемам течности - както писах в предишния отговор - към 3 литра вода на ден.
    Преди време бях писал, че от безалкохолните напитки обичам да пия: студено прясно мляко, студен много разреден айрян, студена боза, а от алкохолните - бира, вино, уиски и ракийка.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Ти ли беше първенец на випуска/класа?
    От моя клас имаше още едно момче, което бе с пълен успех + няколко момичета. От другите класове също имаше по няколко пълни отличници. Но нашият клас бе първенец по среден успех спрямо другите класове. (:

Град
    Dreamland
    Религиозен ли си?

Вярваш ли в Господ?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на Corb1225
    ...
    Не ти личи.

Супер фен
    Религиозен ли си?

Вярваш ли в Господ?
    Преди време бях дал много подробни отговори на едно момиче, с което си разменихме 5-6 ЛС на кръст.
    Сега нямам време да бъда толкова щедър откъм думи, та накратко:
    Кръстен съм в Източно-Православното Християнство. Религиозен съм (така се самооценявам), но ако отсъждаш за мен по каноните на църквата - тогава не съм добър християнин.
    Виждаш ли - аз вярвам, че има някаква могъща сила, която (поради християнската вяра) аз си я обяснявам с Триединството. Ако трябва да съм напълно откровен - вярвам в Отца, Сина и Светия Дух, но в Отца и Светия Дух вярвам една идея повече. (:
    Последно редактирано от M**** : 06-02-2015 на 20:13

Супер фен
    Не ти личи.
    За кое? (:

Град
    Dreamland
    Преди време бях дал много подробни отговори на едно момиче, с което си разменихме 5-6 ЛС на кръст.
    Сега нямам време да бъда толкова щедър откъм думи, та накратко:
    Кръстен съм в Източно-Православното Християнство. Религиозен съм (така се самооценявам), но ако отсъждаш за мен по каноните на църквата - тогава не съм добър християнин.
    Виждаш ли - аз вярвам, че има някаква могъща сила, която (поради християнската вяра) аз си я обяснявам с Триединството. Ако трябва да съм напълно откровен - вярвам в Отца, Сина и Светия Дух, но в Отца и Светия Дух вярвам една идея повече. (:
    Харесва ми този отговор.

За кое? (:
    И за трите.

Супер фен
    И за трите.
    Значи си останал с погрешна представа за мен. (:
    Споделял съм, че не съм от най-инициативните (т.е. чети: "Не съм като ПинкПантер"). И когато се случи да нямам работа - еми... мързелувам си. (:
    Колкото до лекарствата, витамините (продукт на фармацевтичните компании) или хранителните добавки - не съм такъв човек. Вярвам, че с храната и течностите човек е в състояние да се самоцери (чрез вродената му имунна система). (:
    По отношение на течностите - мисля, че съм споделял, че пия задоволително количество H2O, но е възможно да е било на лично съобщение.

Град
    Dreamland
    Обичаш ли малките деца? Успяваш ли да намериш общ език с тях? Имам предвид децата под 12 години.

Супер фен
    Обичаш ли малките деца? Успяваш ли да намериш общ език с тях? Имам предвид децата под 12 години.
    Неутрален съм по въпроса - нито ме кефят, нито им се дразня. Но е факт, че им привличам вниманието и ме гледат с интерес - може би усещат, че пазя детското в себе си и това е нещо, което не планирам да променям. (:

...
    Много буквално възприемаш всичко.

Град
    Dreamland
    Неутрален съм по въпроса - нито ме кефят, нито им се дразня. Но е факт, че им привличам вниманието и ме гледат с интерес - може би усещат, че пазя детското в себе си и това е нещо, което не планирам да променям. (:
    А по-големите деца? От 13 до 20 години.

Супер фен
    А по-големите деца? От 13 до 20 години.
    Истината е...,

че се плаша от тях. Поради ред причини. Виждам, че колкото и да се плюе по днешното младо поколение, то е съобразително (в по-голямата си част) и не му липсват компютърни знания. Да, неграмотни са - но този недостатък забелязвам и в много мои набори или по-възрастни от мен хора. Грамотността или липсата на такава е до личен избор на човек - или искаш да се научиш, или не. Аз си признавам, че не владея нито един чужд език перфектно, но специално за родния майчин и бащин език - е, ценя го и полагам усилия да спазвам елементарните граматически правила за писане. Много, много рядко си позволявам да пиша на латиница. Но се отплеснах от въпроса ти, та да се върна отново на него:
    Плаша се и от това, как днешните тийнове не го мислят много-много преди да се впуснат в сексуални контакти. Плаша се как са толкова сексуално освободени и т.н. Ако зависеше от мен - бих върнал порядките от едно време. Затова преди време писах на Corb1225, че се падам консервативен човек.
    Плаша се и от това, как тийнове на все по-млада възраст почват да си доставят удоволствие с наркотици (било то леки или тежки). Не смятам за редно петокласници или шестокласници да са пробвали трева, а седмокласници или осмокласници да шмъркат стимулантни прахчета...
    Та в тази връзка се плаша, че след "n" на брой години България ще стане страна на цигани, араби и неграмотни българи, с освободено сексуално поведение, претърпели "n" на брой венерически болести... и наркомани.

Едит: аз класифицирам един човек за наркоман, дори само да е пробвал от нещо, наречено наркотик. А както знаем - бивши наркомани няма. Рецидивът ги дебне от всеки ъгъл.
    Последно редактирано от M**** : 06-02-2015 на 20:47

Град
    Dreamland
    А ти не си правил нито едно от гореизброените?

Супер фен
    А ти не си правил нито едно от гореизброените?
    Кое - да употребявам наркотици?
    Освен, че не съм опитвал, какъвто и да е било наркотик (лек, тежък и какъвто друг има), аз и цигари не съм опитвал. Не разбирай просто и само, че не съм пушач - това е ясно. Аз цигара не съм палил. И не мисля да променям този факт. (:

Град
    Dreamland
    Кое - да употребявам наркотици?
    Освен, че не съм опитвал, какъвто и да е било наркотик (лек, тежък и какъвто друг има), аз и цигари не съм опитвал. Не разбирай, че не съм пушач - това е ясно. Аз цигара не съм палил. И не мисля да променям този факт. (:
    Поздравявам те.

420 blaze it faggot!

Супер фен
    А ти dreamwalker - пробвал(а) ли си наркотици (леки, тежки)? Ако да - какви? Пушиш ли цигари?

Намерил си кой да питаш ;д. Дримока злоупотребява с особено тежки субстанции.

Супер фен
    Не знам, но все още няма отговор от него/нея - явно дълъг отговор ще да списва... :Д

След малко, че ме домързя да сменям профилите.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Да, употребявам. Почти всеки ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си