.

Виж резултатите на анкетата: Момчета, защо повечето несикате момичето да ви оправи с пенис колан?

Гласували
31. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ще боли

3 9,68%
  • ще ме помислят за обрат

3 9,68%
  • това е за момичета

10 32,26%
  • искам да ме опъне момиче с пенис колан

15 48,39%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 139

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от kamelia_kamm Виж мнението
    Приятелят ми е хетеросексуален и обича да му завирам пенис колана в задника. Също и аз обичам да ме оправи. Това в секса се нарича смяна на ролите и се практикува.
    Ние това му викаме педерастия, ти си му викай както искаш. Чудя се защо толкова неистово искаш да ни убедиш, че е нещо нормално, сякаш от мнението ни зависи дали той ще продължи да ти дава да му го слагаш...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Ние това му викаме педерастия, ти си му викай както искаш. Чудя се защо толкова неистово искаш да ни убедиш, че е нещо нормално, сякаш от мнението ни зависи дали той ще продължи да ти дава да му го слагаш...
    Надява се някой да и каже, че е нормално, може би защото се съмнява, че гаджето и е педал и я е страх да не я остави, за да си го опъват с истински пенис.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Надява се някой да и каже, че е нормално, може би защото се съмнява, че гаджето и е педал и я е страх да не я остави, за да си го опъват с истински пенис.
    Точно.

В това няма нищо педалско. Може би ти ме съмняваш, че може да си педал, защото постоянно говориш нещо против тях. Опитваш се да ме обедиш, че не си педал.
    Гаджето ми няма да ме остави. Ние с него сме много щастливи.

Град
    Sedes Sancti Petri
    В това няма нищо педалско. Може би ти ме съмняваш, че може да си педал, защото постоянно говориш нещо против тях. Опитваш се да ме обедиш, че не си педал.
    Ако бях педал до сега да съм го разбрал, вече съм на 18. А иначе съм хомофоб, приеми го ако искаш като извратеност. Като видя мъже да се лигавят по улиците, направо ми идва да ги спукам от бой. Лесбийките не ме дразнят толкова, даже искам да пробвам с лесбийка

поради същата причина поради, която ти не би нарекла секс, това ако никой не ти пипа котето, дупето, зърната и не те целува..
    бой, йебанье и чалга

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Като видя мъже да се лигавят по улиците, направо ми идва да ги спукам от бой. Лесбийките не ме дразнят толкова, даже искам да пробвам с лесбийка
    тъпо, бате.
    освен това на гей парад ли си ходил? аз не съм виждала гейовете да демонстрират чувствата си публично.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    аз не съм виждала гейовете да демонстрират чувствата си публично.
    Ако гледаш само към небето няма как да видиш.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Аз съм виждал, не на гей парад. До баба живее един, на около 40 години, има си некъв приятел от Пловдив, лигават си се в двора. На всичкото отгоре е и учител.

Ти прост ли си?
    1. Сексуалността на някого няма нищо общо с умението му да бъде учител.
    2. Не се "лигавят" повече от колкото ти се "лигавиш" с жена.
    3. Това, че ти и още няколко души тук сте бавни, които не могат да си избият комплексите от главата, не значи, че всички са такива. Както виждаш над 50% са отговорили "искам да ме опъне момиче с пенис колан".
    4. Аз в началото казах, че бих искал да пробвам, а не съм казвал, че със сигурност ще ми хареса. Казах го защото аз, за разлика от други като теб, когато не съм запозна напълно по някаква тема слушам какво казват специалистите по нея, които значт много повече от мен и със сигурност много повече от теб, и тези специалисти (сексолозите) казват, че е хубаво да се опита.
    5. Как си хомофоб (мразещ хомосексуалните), а харесваш лесбийките (хомосексуални). Значи тебе те те кефят, но ако същото нещо го прави пола, който не те привлича сексуално, е гнусно. И освен това си такъв екстремен хомофоб. Не е нещо религиозно, щом нямах проблем с лесбийките, не е просто да не ти харесва гледката на двама мъже да се целуват (и на мен може да не ми е любимата, но това не значи, че трябва да е забранена), единствените 2 убяснения, за които се сещам са:
    а) Имаш психично заболяване, породено от психическа травма в детска възраст.
    б) Ти си вътрешно хомосексуален, но се опитваш да го отхвърлиш, като минаваш в другата крайност.

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Ако бях педал до сега да съм го разбрал, вече съм на 18. А иначе съм хомофоб, приеми го ако искаш като извратеност. Като видя мъже да се лигавят по улиците, направо ми идва да ги спукам от бой. Лесбийките не ме дразнят толкова, даже искам да пробвам с лесбийка
    Та хомофоб ли си или не си?

Град
    Sedes Sancti Petri
    Мразя повечето гейове, но има хубави лесбийки, с които искам да пробвам

Опитваш се да се Обедиш, че "мъжът" ти не е педал и май се опитваш да се Обедиш, че си грамотна.

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    Опитваш се да се Обедиш, че "мъжът" ти не е педал и май се опитваш да се Обедиш, че си грамотна.
    Аз съм много грамотна, а мъжът ми не е педал и никога няма да стане.

Супер фен Аватара на fanton1
    мъжът ми не е педал и никога няма да стане
    А папугай не го интересуват гърди...

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    А папугай не го интересуват гърди...
    не ме интересуват, стига да са по-големи от моите

Цитирай Първоначално написано от mm28 Виж мнението
    Това е напълно нормално. Отговарям ти, защото заради такива, като твоето мнение хората остават с грешно мнение. Неискам да караш хората да мислят грешно.

заради такива, като твоето мнение хората остават с грешно мнение
    Дарт Вейдър на човешката глупост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си